Băuturi care topesc grăsimea

 

Ține minte, nu există nicio bautură care te poate ajuta să elimini grăsimea pe îndelete fără exerciții fizice!

Există băuturi cu gust extraordinar care îți pot fi de folos în lupta cu kilogramele, fără să încarce organismul cu un exces de calorii.
DoctorAS îți recomandă aceste băuturi ce pot fi pregătite în casă. Este important să te asiguri că toate ingredientele sunt naturale și nu conțin prea mult zahăr sau alți aditivi.

Apa aromată
Apa este unul dintre cei mai importanți aliați ai unui stil de viață sănătos, fie că ții o dietă sau nu. Între altele, ea ajută la digestia și absorbția alimentelor, precum și la eliminarea toxinelor din intestine și rinichi, conferind astfel senzația de sațietate.
Dacă nu vrei să bei apă simplă, îi poți îmbogăți savoarea cu puțină zeamă de lămâie, aceasta fiind o compoziție lichidă similara acidului gastric, sau cu puțin ghimbir ras, care accelerează metabolismul. De asemenea, câteva felii de castravete proaspăt pot face apa mult mai savuroasă.

Ceai de mentă
Menta ajută stomacul la absorbția grăsimii și calmează tractul digestiv. Are efect diuretic, stimulează metabolismul și scade apetitul. Ca un avantaj suplimentar, participă la menținerea igienei orale, gustul aromat împrospătând respirația – motiv pentru care este și un ingredient folosit adesea în compoziția pastelor de dinți naturale.

Smoothie cu ananas
Bromelaina, care este o enzimă din compoziția ananasului, te va ajuta la digerarea proteinelor, facilitând digestia și eliminând balonarea. Poți adăuga și ulei de in în smoothie-ul cu ananas, pentru a crește astfel eficiența acestei băuturi dietetice.

Ceai verde
Cei mai mulți polifenoli din ceaiul verde sunt catechinele, responsabile pentru efectul sporit de ardere a grăsimii. Este recomandat să îl bei înainte de a face sport, în special exerciții de aerobic, cu scopul de a accelera pierderea de grăsime. Unul dintre motivele pentru care ar trebui să înlocuiești cel puțin o ceașcă de cafea cu o ceașcă de ceai verde este capacitatea acestuia de a reduce colesterolul și riscul de cancer. Consumul de ceai verde este benefic persoanelor cu diabet zaharat și, în plus, reduce stresul și protejeaza dinții împotriva infecțiilor virale.

CITEȘTE ȘI: 

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu