Limitarea responsabilității

Dacă vă îngrijorează starea de sănătate, vă sfătuim să mergeţi la medicul dumneavoastră de familie. Răspunsurile sau informaţiile oferite de noi sunt doar de natură informativă şi educaţională şi nu pot fi considerate, în nicio situaţie, ca fiind asimilate unor consultaţii sau analize medicale de specialitate. Astfel,  DoctorAS.ro nu poate fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dumneavoastră de sănătate. DoctorAS.ro, compania DoctorAS SRL, precum şi toţi colaboratorii ale căror sfaturi pot fi întâlnite la DoctorAS.ro nu pot fi consideraţi răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Înţelegeti şi sunteţi de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului www.doctoras.ro, nu veţi înainta nici o acţiune judecătorească împotriva DoctorAS SRL. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia furnizată de noi.

Afirmaţi în mod expres că aţi luat cunoştinta şi sunteti de acord că Doctorionline.ro nu va fi răspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilităţi de folosire, date sau alte pagube (chiar dacă DoctorAS.ro a fost înainte informat de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor site-ului www.doctoras.ro;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră;

c) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site- ului www.doctoras;

d) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Declaraţi în mod expres ca înţelegeţi şi că sunteţi de acord cu următoarele afirmaţii:

a) utilizarea serviciilor site-ului www.doctoras.ro se face pe propria răspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “aşa cum sunt” sau “aşa cum sunt disponibile”.

b) DoctorAS nu oferă nicio garanţie că:

b.1) serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;

b.2) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea site-ului DoctorAS.ro şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectată;

c) Orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de DoctorAS.ro se află astfel la discreţia şi poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conţinut.

Mai multe detalii despre utilizarea site-ului www.doctoras.ro aflaţi din Termeni si Conditii, dar şi din Regulamentul Forumului.

Postează un comentariu