Cine suntem

După ineditul serviciu DoctoriOnline, am lansat în această toamnă un nou portal în domeniu medical: DoctorAS, entitate media care își propune să promoveze excelența din sistemul sanitar românesc.

Am ales ca DoctorAS să prezinte, mai cu seamă, cele mai bune servicii medicale atât cele din sistemul de stat, cât și cele din mediul privat, să-i prezentăm pe cei mai valoroși specialiști și să vă facilităm o întâlnire cu aceștia.

Topurile: Cei mai buni doctori, Cele mai bune spitale, Cele mai bune clinici, Cele mai bune farmacii – au la bază o structură folosită cu succes de portaluri similare din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Calificativele pe care le primește fiecare dintre cei incluși în Top sunt însă validate de utilizatorii români ai DoctorAS, votul acestora contând în proporție de 50 la sută. Așadar, vă invităm să descoperim împreună performanțele sistemului medical românesc, să aflăm care sunt miile de medici care își respectă fidel și cu dăruire jurământul depus în fața lui Hipocrate și grija cu care se ocupă de pacienți lor.
Pe toți aceia care salvează speranțe și dau noi șanse vieții, DoctorAS îi va prezenta în toată rețeaua Clubul Media, iar la final de fiecare an vor fi premiați în galele organizate de noi.

DoctorAS-serviciu media online-are exclusivitate în organizarea de gale, topuri și chestionare prin care prezintă performanțe medicale realizate în România. DoctorAS are înregistrată activitatea și la OSIM, fiind sub protecția drepturilor de proprietate intelectuală. DoctorAS face parte din grupul britanic M3, platformă online de informații medicale.

Nu în ultimul rând, DoctorAS va prezenta știri și informații medicale de ultimă oră, dar și o inedită rublică dedicată exclusiv bebelușilor.

DoctorAS.ro reprezintă și o alternativă modernă la consultaţiile preliminare, dar nu elimină un drum la cabinetul medical. Este însă bine ca acel drum să-l faceţi în momentul în care e nevoie, să ştiţi la cine mergeţi, ora programării, astfel ca totul să nu pară o nouă corvoadă sau bani în plus. Noi vă oferim posibilitatea de a afla care sunt cele mai bune servicii medicale, care sunt doctorii potriviți.

Doctoras.ro asigură confidenţialitatea sfatului medical şi te pune imediat în legătură cu specialistul de care ai nevoie pentru ca să beneficiezi de tratamentul adecvat.

Ştim că un diagnostic exact al afectiunilor nu este posibil în urma descrierilor pe care le vei face pe acest site şi că acesta depinde foarte mult de felul cum veţi prezenta problema. De aceea, DoctorAS îţi facilitează o consultaţie la un cabinet specializat, în urma recomandărilor. De asemenea, tot în baza recomandărilor, DoctorAS îţi poate oferi soluţia cea mai bună şi cea mai ieftină pentru tratamentul necesar. Intermediem cu succes consultaţii la specialişti de renume, internarea la clinici de specialitate din România şi Uniunea Europeană.

În plus, pe acest portal veţi putea afla ultimele noutăţi medicale, ştiri, tratamente, diete şi recomandări scrise, de asemenea, de specialişti în medicină şi jurnalism medical.

Pentru mai multe detalii, consultaţi “Termeni şi Condiţii”, “Limitarea Resonsabilităţii” şi “Regulament Forum”.