Primele lecții de înot ale bebelușului

De la 1 lună… direct în piscină! De la vârsta de 4 săptămâni, bebelușii pot începe primele lecţii de …înot ! Fie că este vorba despre un bazin cu apă încălzită, o piscină sau chiar la mare, cei mici pot face valuri! Au nevoie însă de un accesoriu special: colăcelul pentru bebeluşi!  Acesta este fabricat din PVC hipoalergenic, fără BPA, cu 2 camere pentru o siguranţă sporită şi cu 2 curele pentru ajustarea colacului în funcţie de circumferinţa gâtului copilului.

Poate fi folosit din primele  săptămâni de viaţă până la vârsta de un an şi jumătate- 2 ani.  Avantajul cel mai mare este ca îl poti folosi atât în piscina cât şi în cada de acasa! Pus la gâtul bebeluşului, acesta îşi poate mişca în voie mânuţele şi picioarele, astfel se  stimulează dezvoltarea fizică şi mentală a copilului, se îmbunătăţeşte tonusul şi coordonarea, iar bebeluşul mănâncă şi doarme mai bine! Specialiştii apreciază că majoritatea bebeluşilor până la 6 luni chiar pot înota, cu ajutor, bineînțeles!

Medicii apreciază că noii născuţi au o abilitate naturală a mişcărilor iniţiale de înot şi chiar îşi pot ţine respiraţia sub apă fără să-şi dea seama datorita instinctului înăscut de conservare. “ Se începe cu perioade scurte de înot, maximum 10 minute şi gradual se poate ajunge până la 30 de minute. Eu am descoperit beneficiile acestui tip de accesoriu, după ce l-am utilizat chiar cu copii mei. După ce am constatat că mănâncă  şi se odihnesc mult mai bine, am considerat că sunt mai multe mămici care ar putea aprecia efectele colăceilor pentru bebeluşi. Şi astfel am decis să promovăm aceste accesorii şi în rândul mămicilor din România”, povesteşte Daniela Sabadac, unul dintre părinţii care a testat colăceii pentru bebeluşi.

Sezonul estival este la început, iar un astfel de colac poate  fi util familiile cu copii cu vârsta maximă de doi ani care îşi planifică acum o vacanţă la mare.

Colăceii pot fi comandaţi la colacbebe@gmail.com, telefon 0723 471 585 sau 0722 436 369, www.startoys.ro.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu