Hipnoterapie pentru slăbit

Ne dorim cu toții o greutate optimă a corpului pentru ca sănătatea să ne însoțească mereu. Și, de ce să nu recunoaștem, nici aspectul estetic nu este deloc de neglijat, contribuind la creșterea nivelului de auto-apreciere. De câte ori nu ne-am gândit cum am arăta și cum ne-am simți dacă am avea măcar cu câteva kilograme în minus? Da, uneori, mai puțin înseamnă mai bine: nu mai cărăm după noi greutăți inutile, nu mai împovărăm inima, coloana vertebrală … și mintea.

Hipnoterapia pentru slăbit – inelul gastric virtual –   este o metodă inovatoare non-chirurgicală, care folosește puterea hipnozei, precum și tehnici de terapie cognitiv-comportamentală și programare neuro-lingvistică, pentru a-ți convinge mintea că ți-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.

Metoda se folosește de puterea minții pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie.

Cu ajutorul revoluționarei metode, se pot obține beneficiile unei operații standard (chirurgicale) de inel gastric, fără să treci prin chinurile asociate intervenției propriu-zise sau a costurilor ridicate.

Folosită inițial doar pentru clienții obezi, acum este folosită de oricine are probleme cu a se ține de o dietă. Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume au urmat ca metodă de slăbire hipnoterapia Inelului Gastric, pionierată de Dr. Sheila Granger, hipnoterapeut clinic de renume mondial.

Un inel gastric virtual este ca o “apăsare a unui comutator în creier”.  Aceasta schimbă atitudinea unei persoane față de hrană și o ajută să recâștige controlul asupra poftelor și obiceiurilor proaste. Feedback-ul arată o  creștere a voinței proprii, iar greutatea este pierdută în mod natural și  consecvent, fără a ține o dietă anume și fără restricții alimentare impuse.

Programul de control al greutății care utilizează conceptul de inel gastric virtual are loc pe parcursul a patru săptămâni, în cadrul a patru sesiuni de câte o oră, fiecare folosind tehnici proiectate să aducă schimbări permanente în obiceiurile alimentare ale clienților și concentrarea asupra persoanei care doresc să devină. Cele patru sesiuni au loc pe parcursul a patru săptămâni, deoarece, pentru a forma un obicei (tipar comportamental) nou, în general, este nevoie de 28 de zile.

Amintiți-vă că cest program nu este un program destinat unei “reparații pe termen scurt”, ci vă va duce acolo unde vreți să fiți și să rămâneți acolo, respectiv la GREUTATEA OPTIMĂ!

Greutatea și obezitatea în exces au legătură, într-adevăr, cu mâncatul exagerat, dar această tulburare de comportament este generată de factori puternici de stres, atât cei exteriori cât și cei interiori. Lupta cu kilogramele este adesea sortită eșecului sau este câștigată doar pentru o scurtă perioadă de timp deoarece tiparele mentale dobândite adesea chiar din perioada copilăriei, ne pun piedici atunci când suntem stresați.

Stresul reprezintă o presiune cu care ne încărcăm și pe care încercăm permanent să o descărcăm pentru a atinge starea de bine. Pentru a se elibera de această presiune, unii oameni își rod unghiile, alții fumează, alții aleg alcoolul. Cei care se îngrașă excesiv aleg mâncatul ca modalitate principală de eliberare de stres. Toate aceste obiceiuri au legătură cu fixația orală. Această stare se fixează în personalitate încă din copilărie, când părinții obișnuiesc să calmeze plânsetul sau agitația copilului oferindu-i o suzetă. Creierul înregistrează această asociere a stării de bine cu o fixație orală și, cum primii 5 ani de viață sunt definitorii pentru structurarea personalității, culegem roadele acestui mod de calmare și la maturitate. Așa ajung unii oameni să mănânce mai mult decât au nevoie, când nu au nevoie, când le cere mintea și nu corpul să se hrănească.

Căutarea minții de a se elibera de stres se oprește la mâncatul excesiv, care conduce la supraponderalitate și ulterior la obezitate. Există două posibilități de a mânca: una este pentru a te hrăni, a doua este pentru a te elibera de o poftă, o dorință nebună de a mânca ceva. Când mănânci pentru a te hrăni, nu ai cum sa ajungi supraponderal sau să ai prea multe kilograme în plus. Când mănânci ca să stăpânești o poftă atunci începi să te îngrași. Oamenii care au depășit un nivel de greutate normal au depășit acel nivel care te hrănește, hrănindu-și constant poftele, emoțiile, nu corpul.

Recâștigă controlul asupra corpului într-un mod sigur și natural prin metoda inovatoare Inelul gastric virtual. Uită de stresul kilogramelor în plus și crește-ți în schimb stima de sine, eliminând tiparele mentale distructive. Programează-ti acum o minte sănătoasă într-un corp sănătos, CU GREUTATEA OPTIMĂ PENTRU TINE.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Comentarii

  1. Sorina
    Răspunde

    Foarte utile pentru scaderea in greutate sunt si produsele pentru slabit pe baza de extracte de fructe. Un astfel de extract este si african mango care are un potential de ardere a grasimilor destul de mare.

Postează un comentariu