Coaja de lămâie înlătură durerile articulare

Durerile articulare pot fi extrem de dificil de suportat după o perioadă, iar pacienții încearcă diferite medicamente pentru scăpa de ele dar, care pot avea și efecte nedorite. Din fericire, aici îți vom prezenta un remediu natural care te va ajuta să îți ameliorezi durerea.  Este foarte simplu și cu ingrediente pe care, cu siguranță le ai deja în casă.

dureri articulareLămâia este un fruct plin de vitamine și minerale, precum vitamina A, C, B1, B6, poatsiu, bioflavonoide, acid folic, magneziu, pectină, fosfor și calciu. Multe persoane folosesc doar fructul, fără să știe că variate beneficii le oferă din abundență coaja de lămâie.

Coaja de lămâie are proprietăți puternic aniseptice și antiinflamatorii, care calmează durerile și îmbunătățește sănătatatea vaselor de sânge.

 

Iată două modalități în care poți folosi coaja de lămâie pentru calmarea durerilor:

  1. Compresă aplicată pe locul dureros

Rade coaja de la o  lămâie, dar cu grijă! Rade doar partea galbenă! Aplică cojile de lămâie în zonele dureroase cu un bandaj deasupra. Lasă să acționeze timp de câteva ore. Vei fi fi uimit de rezultate!

  1. Sub formă de mixtură

Ingrediente:

  • Două lămâi
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Frunze de eucalipt

Rade coaja de la cele două lămâi și pune-o într-un borcan de sticlă. Toarnă apoi uleiul de măsline extravirgin pănă ce se acoperă complet coaja de lamâie. Așează la sfârșit frunzele de eucalipt și acoperă cu un bandaj.  Închide bine borcanul și lasă-l pentru două săptămâni să se odihnească.

După acestă perioadă,  poți folosi mixtura aplicănd pe zonele dureroase acoperite apoi cu un bandaj.   Vei ajunge la cele mai bune rezultate dacă vei face asta în fiecare seară înainte de culcare. Remediul natural îsi va face mult mai bine afectul dacă nu ești în mișcare.

Încearcă-le de astăzi! Vei fi uimit cum un remediu natural te poate ajuta atât de mult!

Sursă: www.healthylifeidea.com

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu