Ileana Vlăduț: Meritați o viață plină de iubire și de bucurie!

Ileana Vlăduț este practician de vindecare reconectivă și reconectare și terapeut specialist cu certificare internațională în terapia florală Bach. A început cu analiza elementelor de astronomie, numerologie, feng shui și tratamente pe baza plantelor medicinale și a produselor apicole, după care a studiat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, reiki, terapia cranio-sacrală, cromoterapia și cristaloterapia. A experimentat tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emoționala (EFT), Terapia prin metoda Silva, Terapia ThetaHealing, Autovindecare prin Noua Medicină Germană, E.F.T. (Tehnici de eliberare emoțională) și altele.

Deși a lucrat cu remediile florale încă din  anul 2002, abia în anul 2014 s-a decis să obțină și acreditarea internațională ca practician de terapie florala Bach – BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner).

Terapia florală Bach este un domeniu de terapie unic, simplu, natural și eficient, care tratează omul, nu boala, se menționează pe site-ul perfectlotus.ro. Dr. Edward Bach apreciază că nu exista boli, ci doar bolnavi și că adevarata cauză a suferințelor umane se află în planul mental-emoțional al fiecăruia dintre noi.

Cele 38 de remedii florale (plus Remediul pentru situații de urgență) corectează toate stările emoționale negative pe care o persoană le-ar putea experimenta de-a lungul vieții. Remediile Bach sunt preparate din inflorescențele plantelor și ale copacilor sălbatici prin metoda soarelui și metoda fierberii, fiind recomandate tuturor categoriilor de vârstă. Ele sunt împarțite în șapte grupe, care reprezintă conflictele fundamentale din noi: frica, nesiguranța de sine, interesul scăzut față de prezent, singurătatea, hipersensibilitate la idei și influențe exterioare, dezamăgirea, disperarea și  grija exagerată pentru bunăstarea celorlalți, se precizează pe site-ul perfectlotus.ro.

ileana_vladut“De când eram mică, fericirea pentru mine a însemnat să le aduc celorlalți bucurie și să găsesc soluții pentru problemele fiecăruia. Când te încarci singur cu emoții negative, se creează un blocaj și ajungem să ne înbolnăvim. La terapie vin oameni stresați, furioși, obosiți, cu frici, cu probleme de comportament sau de adaptare, îngrijorați de job sau de partea financiară. Pentru  situații de criza sau stresante există remediul de urgență, ce poate fi folosit oricând, când ai emoții intense, de genul mi-e frică să merg cu avionul sau înainte de un examen greu. Această terapie florală acționează la nivel vibrațional și energetic, vibrația plantei rezonând cu a celulelor umane, corectând erorile existente. Sistemul de terapii florale echilibrează deranjamentele emoționale și blocajele care se instalează la un moment dat în planul mental. Nu acționează atacând boala, ci transmițând corpului vibrațiile din natură“, spune Ileana Vlăduț.

Dar căutările terapeutei nu s-au oprit aici, ea găsind metoda care să ofere simplu și eficient atât vindecarea,  cât  și  evoluția  personală. Asta s-a întâmplat după ce a descoperit vindecarea reconectivă și reconectarea. Așa a devenit  practician de bază  pentru vindecare reconectivă și reconectare, absolvind cursurile, la  toate nivelele, de la Viena și Salzburg. Vindecarea reconectivă nu  este o  terapie, ci o formă de vindecare care se realizeaza cu ajutorul palmelor, fără atingere, ce permite vindecarea la toate nivelurile, prin utilizarea unor frecvențe noi, compuse din energie, lumină și informație.

Reconectarea personală oferă acces imediat la întregul spectru energetic și informațional al Universului. Reconectarea se realizează o singură dată în viață, numai în prezența solicitantului, pe parcursul a două sesiuni efectuate în zile consecutive.

“Mi s-a părut ceva nou, foarte simplu, cu efecte rapide, pentru că în secolul vitezei noi asta vrem – o vindecare rapidă și fără niciun efort. Există o poartă pentru fiecare, dar vindecarea fiecăruia vine la momentul potrivit pentru el. Se spune că noi suntem căzuți din Rai, că am fost deconectați când am mâncat din fructele pomului cunoașterii și ne-am înstrăinat de adevărata noastră natură. Dr. Eric Pearl, fondatorul acestor forme de vindecare, spunea: Amintește-ți că ești lumină și revino la esența ta. Inițial noi am fost conectați la această rețea Universală, știam cine suntem cu adevărat, dar pe parcurs ne-am rupt de ea. În urma procesului de reconectare avem iarăși acces la benzile de informație și lumină care ne parvin. În timpul ședințelor și după aceea au loc conștientizări ale persoanei, diferite sentimente și trăiri care te readuc în lumea adevărată, care este dincolo de vălul iluziei pe care îl avem acum. Avem acces la vindecare și la informație în mod instant și atunci ești schimbat pentru totdeauna, conștiința ta se extinde. Te trezești, înțelegi, ești prezent și conștientizezi ceea ce este în jurul tău și vrei să mergi mai departe, să evoluezi.

Terapeuta a vorbit de stările prin care a trecut ca practician. “Personal această experiență m-a schimbat pentru că mi-a dat încredere în mine și m-a condus mai departe pe drumul meu, chiar dacă știam de atâția ani de zile că asta îmi doresc să fac mai departe: ceva pentru oameni; să îi ajut să își conștientizeze darurile, să îi ajut să se vindece și să își găsească calea lor în această viață. Ești un canal pentru aceste energii, iar ele curg și prin tine ca practician. Îi vindec pe alții, dar mă vindec și pe mine. Fiecare ședință pentru mine este  ceva unic și este întotdeauna însoțită de o senzație de bucurie, exact ca a unui copil mic. Tu poți să faci bine celor din jur numai schimbându-te pe tine, evoluând spiritual, fiind plin de iubire și de bucurie. Cei din jur observă acest lucru și se schimbă și ei la rândul lor; se aplică legea rezonanței. Doar în momentul în care intri cu anumite așteptări pot să apară interferențe care  bruiază aceste frecvențe. Mulți vin special pentru diverse dezechilibre în plan fizic, emoțional, mental sau de viață. Alții vin din curiozitate. Puritatea informației care vine prin tine depinde și de puritatea ta. Amintiți-vă că sunteți una cu perfecțiunea Universului și că meritați o viață plină de iubire și de bucurie!“, încheie terapeutul specialist Ileana Vlăduț, care adaugă că toate aceste metode se aplică, cu aceleași rezultate, atât oamenilor, cât și animalelor.

 

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Comentarii

Postează un comentariu