Combinaţia mierea cu scorţişoară vindecă de la dureri de dinţi la cancer

Beneficiile mierii, unul dintre cele mai bune şi complete alimente din lume, sunt cunoscute de marea majoritate a oamenilor. Pe lângă factorul nutritiv deosebit, mierea are şi o importantă valoare din punct de vedere medical. Astfel, cercetătorii insistă ca produsele apicole să fie incluse în baza cât mai multor remedii şi medicamente. În plus, sunt cercetate şi combinaţii ale mierii, cu alte produse din natură, care să-i sporească puterea de vindecare. O combinaţie a mierii, cea cu praful de scorţişoară, reprezintă una dintre cele mai valoroase şi utile remedii. Cercetătorii au descoperit că o combinaţie de miere cu scorţisoară poate vindeca majoritatea bolilor.
De asemenea, oamenii de ştiinţă acceptă deja mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) în tratarea multor tipuri de afecţiuni. Mai ales că mierea poate fi utilizată în multe tipuri de afecţiuni fără a avea efecte secundare.
Ştiinţa contemporană ne dezvăluie că deşi mierea este dulce, dacă se administrează în doze corespunzătoare, ca medicament, nu va dăuna celor care au diabet.
DoctorAS vă prezintă astăzi o listă cu afecţiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinaţiei de miere cu scorţişoară şi remedii aşa cum au fost explicate de savanţi occidentali.

 ARTRITA

Amestecaţi o parte de miere în două părţi apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă de scorţişoară pudră. Faceti o pastă şi masaţi-o uşor în partea de corp care va doare. Durerea cedează în maximum 15 minute.

 • Pacientii cu artrită pot bea zilnic câte o cană de apă fierbinte în care s-au amestecat două linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Dacă acest remediu se administrează cu regularitate, chiar şi artrita cronică poate fi vindecată.
 • Într-un studiu recent, efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat că atunci când doctorii le-au administrat pacienţilor o combinaţie de o lingură de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră, înainte de micul dejun, timp de o săptămână, din 200 de pacienţi trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de dureri în interval de o lună. Cei mai mulţi dintre bolnavi nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare restrânsă, dar după terapie, au început să meargă cu mai puţine dureri.

CĂDEREA PĂRULUI

Cei care au probleme de căderea părului sau calviţie pot aplica pe păr o pastă alcătuită din ulei de măsline fierbinte, o lingură de miere, o linguriţă de scorţişoară pudră, înainte de baie, lăsând-o să acţioneze aproximativ 15 minute, după care se spală părul. S-a demonstrat că remediul este eficient şi dacă se păstrează timp de 5 minute.

INFECŢII URINARE

Luaţi două linguri de scorţişoară pudră şi o linguriţă de miere într-un pahar de apă călduţă şi beţi. Distruge toţi germenii din vezica urinară.

DURERI DE DINŢI

Faceţi o pastă dintr-o linguriţă de scorţişoară pudră şi cinci linguriţe de miere şi aplicaţi pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) până când dintele nu mai doare.

COLESTEROL

Două linguri de miere şi trei linguriţe de scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml de ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în interval de două ore.

 • Ca şi în cazul pacienţilor cu artrită, dacă remediul se administrează de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.
 • Conform specialiştilor, mierea în stare pură consumată zilnic împreună cu mâncarea înlătură problemele de colesterol.

RĂCEALĂ şi GRIPĂ

Cei care suferă de răceli normale sau severe ar trebui să ia o lingură de miere călduţă cu un vârf de linguriţă de scorţișoară pudră timp de 3 zile.

 • Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curaţă sinusurile.
 • Mierea conţine un ingredient natural care distruge germenii de gripă, salvând pacientul de la îmbolnăvire.

INFERTILITATE

În terapiile alternative Yunani şi Ayurveda se utilizează din plin mierea, fiind considerată un bun tratament pentru spermă.

 • Dacă bărbaţii impotenţi vor lua cu regularitate două linguri de miere înainte de culcare, problema lor se va rezolva.
 • În China, Japonia şi Orientul Îndepărtat, femeile sterile, dar şi cele care doresc fortificarea uterului apelează la tratamentul cu scorţisoară pudră.
 • Femeile sterile pot lua un vârf de cuţit de scorţişoară pudră cu o jumătate de linguriţă de miere şi să îşi frece gingiile cu aceasta combinaţie, în mod frecvent pe toată durata zilei, astfel încât combinaţia să se amestece uşor cu saliva.
 • Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani. Când au aflat despre acest remediu, atât femeia, cât şi bărbatul au recurs la tratamentul de mai sus. Femeia a rămas însărcinată după câteva luni şi a născut gemeni la termen.

DERANJAMENTE STOMACALE

Mierea cu scorţişoară pudră vindecă durerile de stomac şi îndepărtează ulcerele stomacale definitiv.
BALONARE.  În conformitate cu studiile efectuate în India şi Japonia, s-a descoperit că mierea, în combinaţie cu scorţişoară pudră, ajută şi îndepărtează balonarea şi durerile de stomac.

BOLI CARDIOVASCULARE

Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi pe pâine sau umpleţi clătitele cu aceasta pasta în loc de dulceaţă sau gem şi mâncaţi cu regularitate la micul dejun. (Trei zile pe săptămână este cel mai optim)

 • Reduce colesterolul din artere şi salvează bolnavul de riscul unui atac de cord.
 • Pentru cei care au suferit deja un atac de cord, urmaţi acest remediu zilnic, pentru a preveni apariţia unui nou atac.
 • Consumul cu regularitate al produsului de mai sus reduce dispneea şi întăreşte ritmul cardiac.
 • În America şi Canada, mai multe spitale şi-au tratat pacienţii cu succes, când au descoperit că arterele şi venele îşi pierd flexibilitatea şi tind să se astupe. Mierea şi scorţişoara îmbunătăţesc circulaţia sanguină.

SISTEMUL IMUNITAR

Utilizarea zilnică a scorţişoarei pudră întăreşte sistemul imunitar şi protejează organismul împotriva bacteriilor şi atacurilor virale.

 • Consumul regulat de miere întăreşte corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile şi afecţiunile virale.

INDIGESTIE

Scorţişoara pudră presărată peste două linguri de miere, administrate înainte de masă, înlătură aciditatea şi ajută la digestia celor mai grele mâncăruri.

LONGEVITATE

Ceaiul cu miere şi scorţişoară, consumat cu regularitate, încetineşte efectele îmbătrânirii. Pentru ceai, puneţi la fiert 4 linguri de miere, o lingură de scorţişoară pudră şi 3 căni de apă.

 • Beţi 1/4 de cană, de 3 până la 4 ori pe zi. Vă păstrează pielea sănătoasă şi încetineşte efectele îmbătrânirii. De asemenea, vă veţi simţi mult mai bine.

ACNEE

Formaţi o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoara pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara, înainte de culcare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile de la rădăcină.

INFECŢII ALE PIELII

Eczemele, herpesul şi toate tipurile de infecţii ale pielii se vindeca prin aplicarea unei combinaţii de miere şi scorţişoară pudră pe părţile afectate.

CURE DE SLĂBIRE

În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun şi seara înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte într-o cană de apă. Dacă se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii chiar şi a celor mai obeze persoane.

 • De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grăsimi în organism, chiar dacă persoana respectivă consumă o dietă hipercalorică.

CANCER

Studii recente efectuate în Japonia şi Australia au arătat că s-au tratat cu succes cazuri de cancer stomacal şi osos.

 • Pacienţii diagnosticaţi cu aceste tipuri de cancer ar trebui să ia zilnic o lingură de miere cu o linguriţă de scorţişoară pudră timp de o lună, de 3 ori pe zi şi să continue tratamentul prescris de oncolog. Nu strica!

OBOSEALA

Cercetări de ultima oră au arătat că zahărul din miere este mai degrabă folositor şi nicidecum dăunător vitalităţii organismului.

 • Persoanele de vârsta a treia care consumă miere şi scorţişoară, în părţi egale, au mai multă vitalitate şi flexibilitate.
 • O jumătate de lingură de miere într-un pahar cu apă, presărat cu pudră de scorţişoară, consumată zilnic, dimineaţa după ce ne spălăm pe dinţi, şi din nou după amiaza, în jurul orei 15.00, atunci când vioiciunea organismului este în scădere, duce la îmbunătăţirea vitalitaţii organismului, în interval de o săptămână.

HALENA

Dimineaţa se face gargară cu apa caldă în care s-au combinat o linguriţă de miere şi una de scorţişoara pudră. Astfel, respiratia îşi păstrează prospeţimea pe durata întregii zile.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Comentarii

 1. Adelina
  Răspunde

  Am citit despre derminax ca ar ajuta la eliminarea acneei. Momentan nu l-am incercat, desi si eu am acnee destul de agresiva.

Postează un comentariu