10 lucruri pe care să nu le faci pe facebook daca ești într-o relație fericită și vrei să o păstrezi la fel

Există reguli de bun-simț și compromisuri pe care trebuie neapărat să le discuți cu partenerul. Intimitatea la umbra rețelelor sociale este asigurată. Dar un tag pus de către cine nu trebuie și când nu trebuie poate duce la sfârșitul vieții liniștite în doi.

  1. Să ascunzi lucruri de partener

Infidelitatea online are loc la umbra intimității care îți este asigurată de rețelele sociale. Poți fi într-o relație serioasă, monogamie în toată regula, și totuși să întreții o relație online cu altă persoană.

  1. Să adaugi în lista ta de prieteni persoane de sex opus care nu sunt tolerate și de perechea ta

Regula este simplă pentru toata lumea, trebuie doar sa încerci să nu o încalci sau să faceți un compromis de ambele părți: nu dai Like la pozele fostului/fostei, cum nu trebuie sa apreciezi instantaneele sexi ale unui coleg/unei colege de muncă. Poți trezi nesiguranțe mai vechi ale partenerului tău. Mai fairplay este să votați asupra persoanelor pe care nu le vreți în viața online a perechii tale.

  1. Să păstrezi poze vechi cu fostul/fosta pe profilul tău de Facebook

Nu te minți singur. Oricât de convins ești că dai dovadă de bun-simț când încă mai respecți amintirea unei foste relații – care, nu-i așa, a murit de moarte bună, fără vina unuia dintre voi – noul partener nu apreciază acest lucru. Chiar dacă el/ea nu mai este în viața ta, prezența lor online va bântuie relația.

  1. Să îți pui statusul “in a relationship” înainte să îți consulți și partenerul

Surpriza pentru partener poate fi la înălțimea unei cereri în căsătorie pe neașteptate. Se lasă cu leșin în ambele cazuri: accept sau refuz.

  1. Să negi că ești intr-o relație în spațiul virtual

Este impotriva principiilor tale care îți spun că nu ai nevoie să postezi poze cu iubitul/iubita pe Facebook, ca să vadă toți că tu ești într-o relație. Mai importante sunt faptele și gesturile către partener. Tu ești mai profund de-atât și ții la intimitatea relației voastre. Dar postează, te rog, doar o singură poză și demonstrează cât de mândru/mândră ești de ea/el!

  1. Să îți speli rufele în văzul lumii pe Facebook

În caz de mici certuri, nu monta o drama în 5 acte pe paginile voastre, ca toți cunoscuții să vadă. Deși tentația de a-l face de rușine în fața unui așa public numeros este mare.

  1. Să te lauzi cu relația ta

Gândește-te și la semenul tău care n-are și își dorește. Este cel mai frumos lucru că l-ai găsit/că ai găsit-o, dar sunt alții mai puțin norocoși. Pentru aceștia trebuie să reduci doza zilnică de dulcegării postate.

  1. Să postezi poze “abia ieșit de sub duș”

Keep it classy! Nu îți afișa iubitul abia trezit din pat sau iubita ciufulită înainte de culcare.

  1. Sa îți faci profil comun “Dl El și Dna Ea”

Poate un vechi coleg de liceu vrea să te salute și nu știe care dintre voi doi îi va răspunde.

  1. Să ai “n” profiluri

Scuza ta este că ți-ai făcut un nou profil pentru că pe cel vechi ai deja prea mulți prieteni, ai vrea să îi mai triezi, dar nu ai răbdare și, astfel, îți faci unul nou. Alertă de Don Juan!

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu