Veste bună pentru mămici: Aqua Scanner, aplicația care arată ce apă e bună pentru bebeluș

AQUA Carpatica a lansat o nouă campanie de comunicare și aplicația AQUA Scanner. Încă de la geneza brandului, AQUA Carpatica, apa minerală cu cel mai mic conținut de nitrați din România, luptă pentru educarea și informarea consumatorilor despre beneficiile și importanța apei minerale naturale sănătoase.

Odată cu lansarea unei noi campanii de comunicare a brandului AQUA Carpatica, a devenit disponibilă și aplicația AQUA Scanner prin care utilizatorii pot scana etichetele apelor îmbuteliate din România și apoi pot compara rezultatele. Printre cele mai importante informații pe care le oferă aplicația se numără conținutul de nitrați – de cele mai multe ori nedeclarat pe etichete, conținutul de sodiu – care poate fi periculos consumat în exces, dar și alți indicatori asupra calității apei: pH, reziduu sec, conținut de minerale relevante (calciu, magneziu).

Legislația României nu îi obligă pe producătorii de ape îmbuteliate să menționeze conținutul de nitrați pe etichetă, însă cu ajutorul aplicației AQUA Scanner, consumatorilor le este mai ușor să afle chiar la raft compoziția apei pe care o cumperă și să aleagă informat.

Aplicația se adresează tuturor celor care vor să afle adevărul despre apele îmbuteliate din România, în special tinerilor părinți care sunt asaltați de mesaje ambigue și nesusținute despre calitatea apei potrivite pentru bebeluși și copiii mici, dar și celor preocupați de sănătate și nutriție.

Campania este susținută de un spot publicitar (disponibil și pe canalele de YouTube și Facebook ale brandului) și un website cu mai multe informații despre această inițiativa: aquascanner.ro. Aplicația se poate descărca din Google Play și va fi disponibilă foarte curând și în App Store.

Rezultatele incluse în aplicație se bazează pe buletinele de analize efectuate la un laborator de analize acreditat, neutru și obiectiv și pot fi consultate pe site-ul aquascanner.ro.

Despre companie
Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea și distribuția apelor minerale naturale AQUA Carpatica și este pe piață din anul 2010.

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu