Spune adio stresului emoţional!

Workshopul interactiv  “Gestionarea emoţiilor personale şi în relaţii” este organizat de Asociația Succes în Educație și Sport și este susținut de terapeuta Ileana Vlăduţ (http://www.perfectlotus.ro   http://www.slabirehipnoza.ro)

Avem permanent ocazia de a face alegeri constiente pentru a ne dezvălui adevăratul potențial și a trăi o viață în armonie.

Intrebarea este ce faci tu pentru asta?

Vrei să-ți gestionezi mai bine emoțiile și ești hotărât să preiei controlul asupra vieții tale? Cauți soluții pe care le poți aplica în viața cotidiană în relația cu tine, cu ceilalți, ori la locul de muncă? Vrei instrumente ajutătoare pe care  să le folosești pe plan profesional? Atunci te afli la seminarul potrivit. Este unul interactiv:

  • vei fi ghidat să-ți conștientizezi emoțiile și să te cunoaști mai bine,
  • vei fi informat despre dinamica emoțiilor și despre cum să lucrezi cu ele
  • vei primi recomandări din terapia florală Bach pentru a-ți gestiona stările emoționale negative
  • vei practica exerciții pentru echilibrare și armonizare fizică, emoțională și mentală

BONUS – vei experimenta tehnici de vindecare energetice pe care le poți apoi aplica personal în viața ta.

Te așteptăm la acest seminar în data de 4 mai 2018, de la ora 16.00. Locurile sunt limitate

Durata workshopului este de 3 ore.

Workshopul este recomandat cadrelor medicale, psihologilor, sportivilor, cadrelor din învățământ, cât și persoanelor ce doresc să-și gestioneze mai bine emoțiile negative și să scape de diverse frici.

Telefon: 0771.430.955 (program de luni până vineri între orele 10:00-16:00)

Email: contact@asociatiasucces.ro

Adresa asociației și locul de desfășurare a cursurilor din Bucureșți: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Despre Ileana Vlăduț

Activitatea Ilenei Vlăduț împletește atât latura de business, cât și pe cea de dezvoltare personală. A început să studieze tot ceea ce este legat de sfera interacțiunilor vindecătoare dintre Om, Pământ și Univers, cu elemente de astronomie, numerologie și feng shui, mergând apoi spre tratamentele pe baza plantelor medicinale și a produselor apicole. Au urmat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, cromoterapia,  cristaloterapia. Este certificata ca practician de terapie florală Bach, Vindecare reconectiva, Reconectarea si Hipnoterapie pentru slabit. A participat la seminarii de Autovindecare prin Noua Medicină Germană și Tehnici de eliberare emotională. A studiat cărți de specialitate, participând la training-uri și experimentând tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emoțională (EFT),  metoda Silva, ThetaHealing și altele. A mai adăugat la „trusa de vindecare” pe care o folosește și lucrul cu Cheile genelor, energiile angelice, cele Huna, Reiki, Seichim, Shinki si All Love.

Emisiuni TV cu Ileana Vlăduţ despre emoţii şi vindecare

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=2Ql_BpwrtEE

Presa centrală, despre Ileana Vlăduţ:

JURNALUL NAŢIONAL – http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/ileana-vladut-stranepoata-lui-brancusi-sculpturile-lui-constantin-brancusi-de-la-targu-jiu-prin-energia-lor-au-un-rol-de-vindecare-750025.html

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu