Situatii de urgenta in pediatrie – socul anafilactic, insuficienta respiratorie acuta, convulsiile si multe altele! Afla cum le poti gestiona

Socul anafilactic, insuficienta respiratorie acuta, convulsiile, febra sunt doar o parte din situatiile de criza pe care le pot intampina tinerii parinti sau chiar si cadrele medicale.

De multe ori internetul este plin de sfaturi “babesti” si leacuri care pot agrava astfel de situatii. In situatii extreme trebuie apelat la serviciul unic 112, dar si aici trebuie facuta diferenta intre o situatie care necesita interventia unui echipaj medical si o situatie care poate fi gestionata si de catre parinti. “ Am avut apeluri la 112 pentru cazuri in care parintii suna si solicita ambulanta pentru a administra un supozitor copilului…nu este cazul sa blocam o unitate medicala pentru astfel de situatii! “  a declarat un cadru medical care lucreaza in domeniu.

 In acest sens, pentru a venit cu un plus de cunostinte in randul parintilor dar si cadrelor medicale care vor sa se perfectioneze, Asociatia Succes in Educatie si Sport organizeaza un curs de urgente medicale pediatrice in data de 13 aprilie, in Bucuresti.

Inscrierile se fac pe site: https://asociatiasucces.ro/curs-de-urgente-medicale-pediatrice-pentru-parinti-si-cadre-medicale

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu