„Sieranevada“ pe Blu-ray, într-o ediție de colecție

„Sieranevada“, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu, va fi lansat oficial într-o ediție de colecție (carte și blu-ray), luna viitoare la Cluj-Napoca.

Evenimentul are loc la TIFF Lounge, pe 8 iunie, de la ora 16, în cadrul celei de-a XVI-e ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Tipărită într-un tiraj limitat de 979 de exemplare, ediția de colecție cuprinde filmul în format Blu-ray (cu subtitluri în engleză și franceză), însoțit de un interviu realizat de George Șerban (cu versiuni în engleză și franceză), precum și de o selecție de 32 de fotografii din seria „Sieranevada“.

Fotografiile au fost făcute de Cristi Puiu la începutul anului trecut, în București, după terminarea filmărilor de la „Sieranevada“. Ele fac parte dintr-o serie din care a fost selectată și imaginea afișului. Fotografiile vor fi expuse la Galeria Baril din Cluj-Napoca, în perioada 8 iunie – 30 iulie 2017. Vernisajul, care va avea loc tot pe 8 iunie, ora 18:00, va oferi posibilitatea achiziționării exponatelor la dimensiuni de 70×102 cm.

Blue-ray-ul conține o secvență inedită de 3 minute, care a fost tăiată la montaj. În plus, fiecare exemplar al ediției va fi unicat. Pachetul va conține câte un set de replici din „Sieranevada”, scrise de mână chiar de regizorul și scenaristul Cristi Puiu.

„Sieranevada“ este considerat, atât de critici cât și de spectatori, drept cel mai bun film al anului 2016. Pelicula a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, a fost selectată în peste 100 de festivaluri internaționale și a câștigat peste 25 de premii importante.

Anul acesta a fost propunerea României la Premiile Oscar.

Din 15 iulie, fanii „Sieranevada” pot cumpăra această ediție de colecție din rețelele Librăriilor Carturești, Humanitas și Librarium din toată țara.

Pagina de Facebook: www.facebook.com/sieranevadabycristipuiu

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9xezKRZLPU4&t=4s

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu