Sanavit Consult

Adresa: Ciprian Porumbescu, nr. 12, București

Telefon: + (40) 733  299  355

ISTORIC

De peste 16 ani suntem alături de dumneavoastră, ascultându-vă suferința și nevoile, astfel la rândul nostru am învățat că oricât de încercați suntem în viață, mai e loc de o speranță: “sănătatea”, iar aceea este misiunea noastră de a deveni realitate.

Bazându-ne pe munca și cunoașterea noastră, îndraznim să visăm la un viitor mai bun pentru pacienții nostri. Dorim să le redăm fericirea unei vieți sănătoase și siguranța că într-o zi vor scăpa de grija unor afecțiuni chinuitoare. Viziunea noastră a fost intotdeauna în slujba binelui, visând că într-o zi vom forma o clinică unde să îndeplinim toate așteptările de care un om are nevoie pentru a-i reda binemeritata energie și pofta de viață. Acum suntem mândri că am realizat tot ce ne-am propus, iar pacienții nostri pot zâmbi din nou.

SERVICII

Centrul de Recuperare Medicală Sanavit Consult oferă servicii complete de terapie

  • Kinetoterapie
  • Masaj Terapeutic
  • Fizioterapie
  • Acupunctură
  • Osteopatie/Chiropraxie
  • Tratamente la domiciliu

TARIFE

Sanavit Consult pune la dispoziția pacienților diferite pachete promoționale în funcție de nevoile acestora. Tariful unui pachet de servicii variază între 1.000 și 1.500 ron.  În cazul tratamentelor efectuate la domciliu, tariful poate crește până la 2.000 ron. Pentru o singură ședintă, în funcție de complexitatea acesteia, prețul variază între 130 și 200 ron.

Pentru a vedea lista completă de servicii și prețuri, vizitați pagina:  http://sanavitconsult.com/lista-preturi/

Te rugăm să votezi

Rezultate vot: 4.9/5 (6)

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu