Reprezentanti ai revistei DoctorAS au participat la cursurile de recoltare si injectii organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport

Reprezentanti ai revistei DoctorAS au participat la cursurile de recoltare si injectii organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport din dorinta de a vedea o alternativa educationala practica la sistemul clasic de invatamant.

Pe parcursul unui an de zile diversi reprezentanti ai revistei DoctorAS au participat la aceste cursuri de recoltare si injectii, fie la cele din Bucuresti fie la cele din Constanta, pentru a testa si verifica ce se intampla la aceste cursuri, iar conculziile sunt urmatoarele:

  • nota acordata pentru acest ONG care se ocupa de educatie in domeniul medical este 10 cu plus!
  • cursurile au fost tinute de catre lectori practicieni, care in viata de zi cu zi lucreaza si se confrunta cu diferite situatii reale! De aceea studentii sau elevii care sunt la inceput de drum au nevoie de astfel de informatii folositoare dar si cadrele medicale care lucreaza si au nevoie de cunostinte noi sau reimprospatarea acestora.
  • materialele folosite la curs, diverse brate simulatoare sau pernite pentru injectii simuleaza cat se poate de realitate si ajuta in procesul practic de realizare a diferitelor operatiuni de recoltare, montare branula, injectii, etc.
  • tariful unui astfel de curs este redus si corect, dat fiind faptul ca un numar impresionat de materiale si consumabile sunt puse la dispozitie.
  • suporturile de curs sunt puse la dispozitia participantilor!

Felicitam pe aceasta cale Asociatia Succes in Educatie si Sport pentru initiativa de a organiza cursuri pentru medici si asistenti, in mod special pentru acest curs de recoltare si injectii. Pe viitor o sa urmam cursurile de prim ajutor si o sa revenim cu feed back.

Detalii despre acest curs gasiti pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-recoltare-probe-biologice/

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu