Remedia

ISTORIC:

În 1991 se înregistrează FARMACEUTICA REMEDIA S.A., distribuitor regional cu lanț propriu de farmacii în județele Hunedoara și Alba.

În 1994 Valentin-Norbert TARUS înființează compania V.TARUS RoAgencies S.R.L. pentru dezvoltarea și consolidarea parteneriatelor strategice cu producători internaționali de medicamente de renume și reprezentarea acestora pe piața Farmaceutică românească.

În 2000 compania V.TARUS RoAgencies S.R.L. achiziționează pachetul majoritar al FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – distribuitor regional cu lanț propriu de farmacii în județele Hunedoara și Alba.

În 2006 FARMACEUTICA REMEDIA S.A. fuzionează cu V. TARUS RoAgencies S.R.L. prin absobția acționarului majoritar, iar în 2008 ee inaugurează un nou centru logistic în București, la nivelul standardelor internationale GDP.

În 2011 lanțul de Farmacii REMEDIA se extinde în restul țării la 63 de unități, iar cifra de afaceri a companiei depășește 50 mil Euro, cu un EBIT de un milion de euro.

Plusuri:

 • Asigură vânzarea și distribuția de produse farmaceutice și parafarmaceutice precum și servicii diversificate pentru mai mult de 2.500 clienți farmacii de circuit deschis:
  • Farmacii indepenente
  • Lanțuri de Farmacii
  • Distribuitori prin centrele logistice din București, Deva, Brașov, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Tg.Mureș, Timișoara.
 • Personalul calificat oferă zilnic clienților mai mult de 7000 de produse diversificate, ca medicamente, vaccinuri, produse homeopate, dermato-cosmetice, ceaiuri, echipamente medicale, materiale sanitare, etc.
 • Vânzarea de produse farmaceutice, vaccinuri și materiale sanitare, în baza contractelor și parteneriatelor solide încheiate cu peste 400 de clienți: Centre Medicale de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu, Institute Clinice Naționale, Autorități de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății, Spitale din sistemul sanitar public și privat.

Minusuri:

 • Farmaciile REMEDIA formează o rețea de doar 65 de farmacii și drogherii în Alba, Arad, București, Calarasi, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov, Sibiu, Timiș și Tulcea.
 • În București există o singură farmacie REMEDIA. Pentru a vedea localizarea fiecăreia, vizitați pagina http://www.remedia.ro/farmaciile-remedia/.
 • Doar 8 farmacii REMEDIA din țară au program non-stop.

Te rugăm să votezi


Rezultate vot: 0.6/5 (1)

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu