Punkt

ISTORIC

Apărut pe piață la finalul anului 2014, lanțul de farmacii Punkt aduce în retailul farmaceutic politica prețurilor mici practicata de obicei în domeniul bunurilor de larg consum. Situate în locații accesibile, farmaciile Punkt aduc sănătatea mai aproape. Aici vă bucurați de respect și grijă din partea farmaciștilor.

Farmaciile Punkt promovează dreptul la sănătate și aduc în piața de retail farmaceutic un nou concept de farmacie, care îmbină prețurile mici cu un design modern. Premisa este aceea ca sănătatea nu trebuie să depindă de venituri, iar prețurile mici fac casă bună cu serviciile de calitate.

Plusuri: 

  • Rețea largă de farmacii în toată țara. Lista completă a punctelor de lucru o gasiți intrând pe http://www.farmaciapunkt.ro/farmacii/
  • Cardul de fidelitate care oferă o reducere cu până la 75% la zeci de produse prin acumulare de puncte, puncte care pot fi folosite apoi pentru achiziţionarea de produse din orice farmacie Punkt.
  • Prețuri mai mici comparativ cu alte farmacii
  •  Printre singurele farmacii unde puteți găsi noile suplimente alimentare Dr. Hart, care se remarcă printr-o calitate premium a ingredientelor folosite, la un preț accesibil, având formule și gramaje optime.

Minusuri:

  • Nu există nicio farmacie cu program non-stop

 


Te rugăm să votezi


Rezultate vot: 3.24/5 (38)

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu