“Omul pe bicicletă” de Black Friday îți oferă biciclete Pegas pe viață

De Black Friday, în perioada 17-30 noiembrie 2017, Pegas prin campania “Omul pe bicicletă” lansează un apel de responsabilitate față de mediu printr-o ofertă de biciclete și accesorii la prețuri foarte mici. De asemenea, din campanie face parte și Pegas for Life, o colecție de 99 de biciclete care, achiziționate la preț întreg, pot fi schimbate pe viață, o dată la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, păstrându-se echivalentul prețului de achiziție actual.

“Pariul nostru este că cei 99 de cumpărători Pegas for Life nu vor vrea să își dea bicicleta și nu vor veni din cinci în cinci ani să își schimbe Pegasul cu unul mai actual. Noi credem că fiecare model Pegas și mai ales seria Pegas Custom pe care noi o dezvoltăm acum va crește în valoare suficient de mult încât fanii noștri nu vor dori să și-o înstrăineze pentru echivalent aceleiași valori pe care au oferit-o la cumpărare. Practic, pariem că o bicicletă Pegas o achiziționezi pe viață,” explică Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas, conceptul Pegas for Life.

Cât privește perioada de Black Friday, în acest an vor exista biciclete de la 50 de lei și reduceri de până la 90% la toate bicicletele şi accesoriile Pegas. Ca să fii pregătit, precum “Omul pe bicicletă”, sugestia Pegas este să plasezi deja în coș produsele dorite de seara, pe 16 noiembrie 2017, și să urmărești www.bicicletapegas.ro pentru a vedea reducerile care vor fi începând cu data de 17 noiembrie de la ora 12 noaptea.

Mai mult decât atât, Pegas lansează modele noi din colecția 2018 care intră di-rect cu reduceri substanțiale în campania de anul acesta de Black Friday. În spiritul deja consacrat al Pegas “cucerește orașul”, am creat și o colecție specială a celui mai popular model Pegas Strada – “Colecția specială Iconic” dedicată ex-clusiv campaniei de Black Friday. Bicicletele din colecția Iconic sunt realizate cu stickere de calitate sub un design autentic Pegas, fiind dotate cu un butuc de tip kick-shift (care schimba vitezele automat din pedale).

Modele noi precum Suprem FX, Strada 1 sau 2 din Aluminiu, Drumuri Grele sau Camping Dinamic se vor afla sub umbrela unor discounturi masive.

Pe lângă biciclete și accesorii, Pegas va include în campanie și produsele care fac parte din brandurile proprii pe care le-a dezvoltat: patine cu rotile Bliss, Kendal Samurai sau vehicule electrice din gama Scandal, mai exact skateboards, long-boards electrice și trotinete electrice.

“ ”Omul pe bicicletă” este un concept original Pegas și reprezintă o sinteză a noastră, a tuturor celor care folosesc într-o manieră smart oportunitățile de cumpărare pe care comercianții le pun la dispoziție cu ocazia unor momente specifice din an. “Omul pe bicicleta” este perfect adaptat la tornada informațională din prezent, însă are abilitatea de a distinge, pe termen mediu și lung, avantajele sau dezideratele pe care le poate obține din mișcarea perpetuă a lucrurilor în domeniul acesta. “Omul pe bicicletă”, prin natura lui, îți oferă re-duceri consistente pentru lucruri ce au devenit un scop în sine: bicicletele, fie ele electrice sau clasice. Ele reprezintă nu doar alternativa ci și soluția descongestionării unui oraș dominat de mijloace clasice de deplasare, mijloace ce sunt într-o antiteză cu mediul înconjurător”, detaliază Andrei Botescu această campanie Pegas de responsabilitate față de mediu.

Black Friday nu vine doar cu reduceri, vine cu haos, aglomerație, înghesuială sau trafic. Noi credem că un singur om poate ieși învingător de Black Friday: “Omul pe bicicletă”. Omul pe bicicletă te aleargă, te prinde și îți oferă reduceri semnificative în perioada 17-30 noiembrie 2017 pe www.bicicletapegas.ro și în magazinele noastre de Black Friday. “Omul pe bicicletă” va alege întotdeauna mijloace alternative de transport cum ar fi bicicletele clasice, cele electrice sau vehiculele cu motor electric în locul celor tradiționale și poluante care gene-rează trafic și disconfort social imens.

Despre Atelierele Pegas
La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 28 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 25.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de bi-ciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

În acest moment, Atelierele Pegas au patru mono stores, Pegas Lascăr (Vasile Lascăr 144, București), Pegas Promenada (Calea Floreasca 246, București), Pegas Timișoara (Calea Șagului 100, Timișoara) și cel mai recent, Pegas Afi Cotroceni (Vasile Milea 4, București).

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu