Magia Apei Informate, hrană pentru suflet, lumină și iubire

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 11 aprilie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești.

Apa, hrană pemtru suflet

Dacă ediția din luna ianuarie a acestui eveniment a fost pe tema apei spirituale – de Bobotează, iar cea de a doua a tratat legătura dintre apă și iubire, evenimentul din luna aprilie a abordat asocierea dintre apă, flori și prospețimea sufletului, între sărbătorile de Florii și Paște.

“Ne bucurăm să ne întâlnim în săptămâna de dinaintea Paștelui, care are încărcătură spirituală deosebită, în care cu toții încercăm să lăsăm deoparte grijile și gîndurile și încercăm să facem o introspecție. Pentru mine este o bucurie deosebită să organizez aproape în fiecare lună un alt tip de eveniment, poate un pic neobișnuit pentru brandurile corporatiste. În care să nu privim numai din paradigma vânzărilor comerciale și în care  să încercăm o adresare mai de la suflet la suflet. Cred că societatea, lumea se îndreaptă sau ar trebui să se îndrepte către o altă valență a vieții, nu numai către cea comercială. Poate că numărul celor care participă la astfel de evenimente este mai restrâns, iar acest tip de mesaj nu este pentru masele foarte largi. Este pentru cei care găsesc în acest tip de eveniment ceva cu încărcătură spirituală, pentru sufletul lor. Este o acțiune în care o căpătăm multă bogăție sufletească, multă hrană pentru suflet. Pentru că dincolo de a fi oameni în dimensiunea fizică, avem nevoie și de latură spirituală. Și eu cred că față de noi trebuie să facem acest lucru”, a declarat Valentina Vesler, Director de Comunicare Aqua Carpatica.

Semințele de iubire și lumină au nevoie de apă

Despre potențialul nebănuit al apei ca suport al vindecării și înfloririi sufletului a vorbit Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach: “Ne dorim cu toții liniște sufleteasă. Întâlnirea dintre cele două mari sărbători are ca temă legătura apa, suport pentru tot ceea ce ne transmit florile, vegetația. Suntem energie, avem emoții și tot ceea ce ne înconjoară ne influențează. Putem afla cum să fim mai liniștiți când în jurul nostru sunt vibrații care ne dezechilibrează. În fiecare zi e nevoie să facem curățenie în interior, păcat că nu există în timpul anului mai multe posturi. Suntem ca niște semințe, dar ca să creștem avem nevoie de apă, de lumină și multă iubire. Trebui să avem mai multă grijă de noi, de a ne îngriji să ne înflorim sufletul. Trebuie să fim prezenți, să ne ascultăm aproapele, să fim canale de lumină.  Noi suntem iubire, am venit să ne bucurăm, trebuie să începem cu noi să ne schimbăm în bine”.

Apa care învinge fricile

“Noi suntem făcuți să ne vindecăm singuri, avem totul la dispoziție pentru asta. Să fim mai buni cu noi înșine și cu ceilalți, să putem să dăm toată bucuria pe care Dumnezeu a pus-o în noi. Suntem datori să o dăm mai departe și celor din jur. Trebuie să plantăm semințe bune în minte și în suflet bune, care să fie transmise tuturor”, a spus Ileana Vlăduț, care a împărțit chestionare celor prezenți de identificare a fricilor. Iar, prin tragere la sorți, trei dintre cei prezenți au beneficiat de tratament cu ajutorul remediilor florale Bach.

Nicolae Dumitru a completat acțiunea cu un adevărat recital la pian și a povestit despre legătura subtilă dintre muzică și apă. În cadrul evenimentului a fost proiectat un film despre originile Aqua Carpatica.  De asemenea, participanții la acțiunea din cadrul acțiunii de la  Librăriei Cărturești au fost invitați să scrie câteva idei pe tema legăturii dintre apă și iubire în ritmul melodiilor improvizate la pian de Nicolae Dumitru. La final s-au aprins lumânărele, creându-se o stare specială de energie, liniște și iubire.

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE”, sponsorizat de Aqua Carpatica, este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). (de Romeo Chiriac)

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu