“MAGIA APEI INFORMATE” ediția XIV. Aqua Carpatica

Cea de-a paisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate”  – Apa în mişcare recreativă,
susținut de AQUA Carpatica,  va avea loc marţi, 10 iulie 2018, orele 21:00, la pista de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu  (Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2).

Vom da startul la alergare şi mişcare în ritmul optim pentru fiecare, astfel încât să ne bucurăm de activitatea recreativă şi un finiş îndulcit cu apă proaspată Aqua Carpatica si remediile florale Bach de măslin şi stejar, petru revigorare. Alege să-ţi petreci seara alaturi de oameni ce-şi doresc armonie pe toate planurile!

“Caldura verii ne domoleşte puţin elanul în activităţile de peste zi, iar mintea se duce la polul opus, fiind suprasolicitată de stress şi de arşiţă. Ce ne poate aduce un echilibru între inerţie şi extenuare? O doză de activitate fizică recreativă şi mai multă apă consumată. Copiii ne dau ca de obicei startul la alergare, reamintindu-ne să fim mereu în flux cu anotimpurile vieţii. Vino la un plus de vitalitate fizică şi psihică.” Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu