Lucian Cazan, “dubla” pentru Petrolul

Petrolul a făcut uitată evoluția neconvingătoare din prima rundă a ligii secunde, când n-a scos decât o remiză albă (0-0), pe propriul teren, cu Sportul Snagov.

De data aceasta, oamenii lui Leo Grozavu s-au detașat rapid prin golul marcat de Lucian Cazan în minutul 3. Avantajul avea să fie majorat până la pauză când Herea a înscris cu un șut de la circa 16 metri (min. 34), iar Cazan a izbutit ”dubla” (min. 41), tot după un corner. Iar dacă în primul mitan gazdele au fost aproape de gol prin Nicolae (min. 33), care a trimis în stâlpul din stânga lui Tordai, în al doilea petroliștii Popescu (min. 58) și Nica (min. 81) au fost aproape de gol. În runda a 3-a, vinerea ce vine, la ora 18.00, FC Petrolul va primi vizita celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Lucian Cazan, fostul fundas al celor de la Voluntari, a semnat un contract cu Petrolul Ploiesti pana la sfarsitul sezonului fotbalistic 2018-2019 cu clauza de prelungire pe inca un an. Jucatorul este reprezentat  de compania de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management.

Peste 30 de jucatori si antrenori au apelat pana in prezent la serviciile acestei noi companii aparute pe piata de impresariat sportiv.

Alexandrion Sport Management este o companie ce aduce un plus pe piata de impresariat sportiv, in sensul ca jucatorii reprezentati beneficiaza de facilitati, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurari de sanatate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariaza si jucatori din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Alte rezultate din etapa a 2-a: Academia Clinceni – Daco-Getica București 5-0, Energeticianul – ASU Politehnica Timișoara 2-1, Luceafărul Oradea – Ripensia Timișoara 2-2, Metaloglobus – Aerostar Bacău 1-1, Sportul Snagov – CS Mioveni 2-0, UT Arad – Farul Constanța 4-2, Pandurii Tg. Jiu – FC Argeș 1-1. Mâine se joacă meciul Poli Timișoara – Dacia Unirea Brăila (ora 13.00), iar astazi întâlnirea Chindia Târgoviște – ”U” Cluj (18.00).

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu