Jurnaliştii tricolori se află în cantonament la hotel New Montana din Sinaia

Jurnaliştii tricolori, care se află în cantonament la hotel New Montana din Sinaia, au susţinut un meci de verificare în vederea pregătirii sezonului competiţional din 2018, informează Sport Profit.

Ziariştii au fost învinşi cu scorul de 6-5 (3-3) de formaţia New Montana Alexandrion Grup. Pentru ziarişti au înscris Cristi Vlad (2) – Digi Sport, Valentin Popescu (Alexandrion Grup), Romeo Chiriac (Clubul Media Business) şi Daniel Ion (The Times/Legal Marketing).

Delegaţia jurnaliştilor a fost în vizită la Distileriile Alexandrion, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața românească a produselor alcoolice, care are o producție anuală de 8 milioane de litri hidratați, ceea ce înseamnă 15 milioane de sticle, reprezentând peste 100 de tipuri de produse.

Alexandrion Grup a cumpărat în septembrie anul acesta hotelul de 4 stele New Montana din Sinaia, unul dintre cele mai mari din stațiunea montană, cu o capacitate de cazare de peste 370 de locuri.

Cum proprietarul Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, este un susținător al sportului românesc, faptul ca hotelul New Montana are singura piscină semiolimpică de pe Valea Prahovei, iar în apropiere este și o bază sportivă cu teren acoperit, pot fi factorii care au stat la baza deciziei omului de afaceri.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu