Fundatia Alexandrion a oferit peste 100.000 de mingi sportului romanesc in 2018!

De la sporturi precum handbal sau fotbal si pana la rugby, baschet si volei, Fundatia Alexandrion a oferit in 2018 peste 100.000 de mingi dedicate acestor discipline sportive.

Au fost o multime de actiuni punctuale in  care au fost oferite mingi de fotbal, baschet, handbal, rugby sau volei. Din Maramures pana in Bucuresti, in orase precum Timisoara, Ploiesti, Craiova, Cluj sau Iasi, dar si foarte multe asociatii sportive si cluburi sportive din mediul rural au beneficiat de aceasta actiune desfasurata sub numele „ Mingi pentru suporteri” oferite de Fundatia Alexandrion.

Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group  continua si  in anul 2018 colaborarea cu diferite cluburi din sportul romanesc, si anume, la fotbal: Universitatea Craiova, ASU Politehnica Timisoara, Petrolul Ploieşti, dar si sustinerea altor sporturi precum handbalul, rugbyul sau polo pe apa in cadrul Clubului Sportiv Steaua, ciclismul prin sustinerea Turului Ciclist al Sibiului, tenisul de camp prin colaborarea cu Academia de Tenis Victor Hanescu si multe  alte discipline sportive.

In 2018 au fost peste 200 de actiuni dedicate sustinerii sportului din Romania, Gala Trofeelor Alexandrion ajunsa la editia cu numarul trei in 2018 si dedicata recompensarii financiare a celor mai buni sportivi din Romania, este doar unul dintre exemple. In 2019,  pe 7 februarie, urmeaza editia cu numarul patru a acestei Gale, singurul demers privat de asemenea anvergura dedicat sportului romanesc si celor mai bune rezultate ale sportivilor din  anul in curs.

Sustinerea evenimentelor si proiectelor  dedicate sportului a fost preocuparea Fundatiei Alexandrion si a  Alexandrion Group, iar exemple de astfel de proiecte si evenimente avute loc in 2018 sunt nenumarate: Sports Business Academy – ASE Bucuresti, Centenarul Fotbalului Romanesc, Cupa Daniel Prodan, Turneului Campionilor RTP,  Ploiesti BasketballSPORT a la IASI, Campionatul Mondial de Fotbal al Jurnalistilor, Cupa Rig la Crap editia XXIV, Tabăra “Train Like a Pro”, Forumul Sportului Românesc, Ziua Alexandrion-Roma 2018,  100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc, Turneul lupilor si multe altele.

Mai mult, in cadrul Galei Fotbalului Românesc, editia 2018, Alexandrion Group a câștigat Premiul Special pentru cea mai importantă companie care susține fotbalul din România.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu