Fondatorul ClickBrainiacs, Sorin Vîlcea, interviu pentru TVR 1

Fondatorul ClickBrainiacs, Sorin Vîlcea, vorbește într-un interviu pentru TVR 1 despre SEO, sistemele PPC, strategiile de marketing online și ne oferă soluții legate de ce poti face într-o piață din ce în ce mai competitivă.

„Sorin Vîlcea, un înțelept tinerel și maestru într-ale digitalului, a debutat în prima transmisie live la TVR. Când sir Timothy John Berners-Lee a inventat internetul, el nici nu se născuse. Ascultați ponturi despre cum să vă faceți remarcați în piața mondială online care numără 2.000.000.000 de siteuri!”, vorbește admirativ Dorin Chioțea (TVR) despre expertul în marketing online pe pagina personală de Facebook.

În martie 2017, Sorin Vîlcea și-a înființat propria agentie de marketing online, SC ClickBrainiacs Marketing Solutions SRL (www.clickbrainiacs.ro) în cadrul căreia oferă următoarele servicii:

  1. Servicii de optimizare seo a website-urilor. Aceste servicii constau în auditare gratuită a website-ului, keyword research, optimizare SEO on Page, link Building, rapoarte de activitate. Toate aceste servicii fac parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu și lung propusă fiecărui client după ce se efectuează sudiul de piață. Studiul de piață (keyword research-ul) ajută să se identifice în ce poziție se află fiecare client pe nișa pe care acționeză, care este potențialul de creștere, dar și o estimare de timp și bani investiți vs ROI.
  2. Campanii PPC in Google Adwords
  3. Social Media Marketing.
  4. De asemenea, ClickBrainiacs Marketing Solution are parteneriate cu peste 250 de bloggeri și trusturi de presă unde publică advertoriale și comunicate de presă.

„Pentru a putea oferi servicii premium clienților noștri folosim cele mai bune tool-uri din piață: Majestic, AHrefs, Screaming Frog, SeRanking corelând datele cu cele obținute din Google Analytics si Google Search Console”, spune specialistul în marketing online, Sorin Vîlcea.

Urmărește pe TVR 1 interviul integral realizat de Dorin Chioțea cu fondatorul ClickBrainiacs, Sorin Vîlcea, pentru a afla secretele marketingului online:

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu