Ediția XIV “MAGIA APEI INFORMATE” AQUA CARPATICA

Cea de-a paisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc marţi, 10 iulie 2018, la pista de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu  (Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2).

Copii, tineri dar şi vârstnici au ales să iasă din case şi să-şi petreacă seara într-un spaţiu primitor, în aer liber, pe pista de atletism, dar şi pe spaţiul verde, unde au avut posibilitatea să facă mişcare în ritmul şi în forma dorită: alergare, sprint, antrenament  pentru diverse discipline sportive, forţă şi rezistenţă. Startul la mişcare s-a dat la ora 21:00 şi fiecare din cei prezenţi, cu mic, cu mare, s-a bucurat de activitatea recreativă şi de un finiş îndulcit cu apă proaspată Aqua Carpatica. Remediile florale Bach ne-au însoţit şi la această ediţie, Trei dintre participanţi, care s-au dovedit a fi cei mai rezistenţi la mişcare, au primit drept cadou remedii florale de măslin şi de stejar, cu efect de revigorare.

Felicitări pentru toţi cei care au ales să-ţi petrecă seara împreună cu Apa în mişcare recreativă!

“Caldura verii ne domoleşte puţin elanul în activităţile de peste zi, iar mintea se duce la polul opus, fiind suprasolicitată de stress şi de arşiţă. Ce ne poate aduce un echilibru între inerţie şi extenuare? O doză de activitate fizică recreativă şi mai multă apă consumată. Copiii ne-au dat startul la alergare, reamintindu-ne să fim mereu în flux cu anotimpurile vieţii. Un plus de vitalitate fizică şi psihică.” Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu