Echilibru al dualitaţilor la “Magia apei informate”

A patra ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 27 iunie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești.

Dacă edițiile anterioare ale evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” au tratat teme ce leagă apa de spiritualitate, iubire, flori și prospeţimea sufletului, evenimentul din luna iunie a abordat asocierea dintre apă si fertilitate, din perspectiva echilibrării dualitaţii Yin şi Yang.

Astfel, invitații au putut descoperi potențialul nebănuit al apei ca suport al vindecării si al fertilităţii aduse de echilibrul polaritatilor apei, în cadrul evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”

“Înaintam mereu în vindecarea sufletului, acesta este fluxul vieţii, chiar dacă uneori nu conştientizăm  paşii făcuţi. Căutăm echilibrul şi armonia în fiecare aspect al vieţii noastre. Am ajuns deja la jumătatea anului şi luna iunie a venit la pachet cu sărbătoarea de Sânziene, care a adus cu ea dorinţa de echilibru. De data aceasta un echilibru al dualitaţilor exprimat prin sunet, prin muzică şi prin vibraţia apei. A apei din natură şi din noi, pentru a produce alchimia şi a retrezi fertilitatea naturii şi a vieţii noastre.” – Ileana Vlăduț  terapeută BFRP remedii florale Bach (perfectlotus.ro si www.slabirehipnoza.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu