Clinica Donna

Adresa: Str. Traian 234, et.1, București
Telefon: 021.252.32.32

ISTORIC

Clinica Donna a fost fondată în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15  ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii.

SERVICII

Cinica Donna oferă servicii specializate dar complete pentru sănătatea femeii:

 • diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice – mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale de toate tipurile, tiroidiene
 • monitorizare și evaluare sarcină – ecografii de sarcină, morfologii fetale, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină
 • consultații la nivel de expert în specialitățile – Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie.
 • analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi – pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios – pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic – pentru rezultatele puncțiilor mamare.
 • Check-up complet în 60 de minute. Clinica Donna a conceput Pachetele Donna de Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii, ce conțin principalele investigații și analize recomandate de medicii noștri pentru screeningul anual al patologiei mamare și ginecologice. Aceste pachete vin și cu reduceri speciale și în plus, se pot efectua toate verificările în aproximativ o oră.

DOTĂRI

 • Aparatură high-end ultraperformantă:

✓ ecograf de top în diagnosticul afecțiunilor mamare (Hitachi Preirus cu sonoelastografie)

✓ ecograf vârf-de-gamă în obstetrică-ginecologie (GE Voluson E8 Expert cu vizualizare 4D în timp real)

✓ mamograf digital cu tomosinteză 3D, Selenia Dimensions de la Hologic cu soft C-View – Premiile Internaționale în Tehnică Medicală: Best in Klas 2011, 2013 și 2014 pentru “Cel mai performant mamograf digital din lume”

✓ videocolposcop de ultimă generație (Carl Zeiss).

 • Echipă de medici supraspecializați. Imagiștii și ginecologii Clinicii Donna au o vastă experiență în diagnosticul precoce și tratamentul afecțiunilor mamare și ginecologice. Pentru cazurile diagnosticate cu cancer, sunt prezenți în clinică medici chirurgi și oncologi ce pot consulta pacientele și recomanda pașii următori de tratament. În plus, se organizează  ocazional un grup de suport pentru pacientele cu cancer, total gratuit.

TARIFE

Clinica Donna – Centrul de Excelență În Sănătatea Femeii  pune la dispoziția pacientelor diferite pachete promoționale:

FEMININ – Pachet de Screening Genito-Mamar:

 • ECOGRAFIE MAMARĂ BILATEALĂ
 • ECOGRAFIE TRANSVAGINALĂ
 • CONSULTAȚIE GINECOLOGICĂ
 • CONSULTAȚIE SENOLOGICĂ
 • EXAMEN BABEȘ PAPANICOLAU
 • EXAMEN SECREȚIE VAGINALĂ

PRET: 375 LEI

Pentru  informații despre toate pachetele, intrați  pe http://www.donna-medicalcenter.ro/pachete-de-servicii.html

Iar lista completă de prețuri o puteți descărca de pe http://www.donna-medicalcenter.ro/lista-de-preturi.html

 

 


Te rugăm să votezi


Rezultate vot: 5.6/5 (19)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu