Clinica Bio-Medica

Adresa: București
Telefon: 031 9101

ISTORIC

Bio-Medica International S.R.L., înfiițată în anul 1992 și condusă de o echipă de medici profesioniști cu o bogată experiență managerială acumulata în spitalele din Statele Unite, s-a impus în domeniul medical privat din România prin standardele înalte ale serviciilor medicale practicate.

Scopul a fost acela de a integra toate tipurile de servicii medicale.

S-a reușit acest lucru prin organizarea serviciilor medicale în mai multe departamente, și anume: Centrul medical; Serviciul de Ambulanță; Rezervele private; Serviciul de Nursing; Serviciul de Medicina Muncii ; Cabinete de Intreprindere. Toate aceste departamente sunt interconectate prin intermediul unui sistem de stații radio fiind astfel posibilă rezolvarea cu profesionalism și promtitudine a tuturor solicitărilor medicale.

SERVICII

Centrul medical BIO-MEDICA prin cele 36 de specialități existente oferă o gamă largă de investigații, consultații și analize de laborator cu posibilități rapide de diagnosticare și de tratament. Asistența medicală de specialitate este asigurată pacienților 7 zile pe săptămână.

Serviciile medicale complete:

Alergologie, Acupunctura, Boli infecțioase, Cardiologie, Chirurgie, Diabet, boli de nutriție și metabolism, Doppler vascular, Ecografie, Electromiostimulare, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Homeopatie/ORL, Kinoterapie, Medicină general, Medicină internă, Medicină de familie, Hematologie, Neuro-psihiatrie infantilă, Anestezie și terapie intensivă, Nefrologie pediatrică, Necuperare medicală, Endocrinologie pediatrică, Oncologie, Toxicologie, Fitoterapie și Reflexologie, Medicină tradițională chineză, Neurologie, Oftalmologie, O.R.L., Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihologie și psihiatrie, Reumatologie și Urologie.

Pe lângă acestea, clinica oferă următoarele servicii de medicină a muncii:

 • examenul medical la angajare;
 • examenul medical periodic corespunzator fiecărui loc de muncă, cu efectuarea investigațiilor obligatorii, conform legislației în vigoare;
 • examinarea personalului care se reintegrează la locul de muncă în urma incapacității temporare de muncă (readaptarea – la locul de muncă)
 • semnalizarea cazului de boală profesională și dispensarizarea acestui după confirmare;
 • raportări periodice ale situației medico-sanitare conducerii, colaborarea cu serviciul de protectia muncii;
 • păstrarea și completarea dosarelor medicale conform NGPM 2002;
 • eliberarea avizelor medicale pentru schimbarea locului de muncă;
 • supravegherea și evaluarea stării de sănătate a personalului angajat;
 • asistență medicală de urgență prin serviciul de ambulanță pentru boli acute profesionale sau accidente de muncă;
 • evaluarea și supravegherea stării de sănătate a angajaților în raport cu factorii de risc ai locului de muncă;
 • posibilitatea deplasării echipei medicale la sediul companiei dumneavoastra pentru efectuarea consultațiilor specifice.
 • program de asistență medicală preventivă și cursuri interactive de prim ajutor pentru angajații companiei;
 • experiență în organizarea și funcționarea cabinetelor de medicină de întreprindere în instituții ( World Trade Center Bucuresti – Hotel Sofitel, Hotel Hilton, Tribunalul București ) și a punctelor de prim ajutor.

DOTĂRI

Deoarece centrul medical are 36 de specialități, deține destul de multe aparate pentru a le enumera aici, de aceea vom trece în revistă doar câteva, iar pentru a citi despre dotările complete ale clinicii, dați click aici: http://bio-medica.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=27&Itemid=80.

 • În departamentul de chirurgie (spitalizare de zi) pacienții au acces la metode de diagnostic și tratament bazate pe tehnici de laser (CO2) cu aplicații în sfera ORL, oftalmologie, ginecologie, urologie, dermatologie. Chirurgie generală, chirurgie plastică, electrocauterizare, endoscopie, hemostaze endoscopice, ligaturi hemoroidale, prelevare biopsii.
 • Centrul medical Biomedica oferă investigații ecografice de mare performanță în diferite domenii de patologie medicală, grație unui aparat de ultima generație, Aloka Prosound Alpha 10, în premieră în România, achiziționat în luna mai 2007, ecograf care oferă un nivel înalt în ceea ce privește formarea imaginilor cu o rezoluție excelentă. Se pot explora cu acest ecograf: cordul, abdomenul, sarcinile în diferitele ei momente de evoluție, morfologia fetală (inclusiv în modul 4D), sânul, tiroida, testiculul, vasele periferice (artere și vene), mușchii și ligamentele, articulațiile, adenopatiile. Aparatul permite examenul doppler al vaselor periferice, cât și efectuarea de examinări transvaginale sau transrectale.
 • În laboratorul BIOMEDICA pot fi efectuate peste 250 de teste. Laboratorul funcționează după principii moderne beneficiind de un sistem integrat de procesare a probelor, având la bază un program medical dedicat, ceea ce permite eliberarea rezultatelor la câteva ore de la recoltare. În regim de urgență timpul de răspuns se poate reduce la 30 de minute.
 • Serviciul zilnic de ecografie este susținut cu 3 ecografe performante: ESAOTE BIOMEDICA AU3 Partner, ATL, Phillips.

TARIFE

Clinica nu a afișat niciun tarif pe pagina oficială, dar echipa DoctorAS a luat legătura cu cineva din cadrul centrului și a aflat câteva prețuri.

Prețul unei consultații variază între 95 si 200 Ron, în funcție de medicul la care este făcută programarea. Pentru cardiologie consultație, ECG și ecografie cardiacă costul total este de 360,00 Ron.

Pentru cei interesați să afle și alte tarife, trimiteți un email pe adresa office@bio-medica.ro. Personalul este receptiv.

Te rugăm să votezi


Rezultate vot: 6.6/5 (41)

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Comentarii

 1. Toma
  Răspunde

  Buna seara m-ar interesa si pe mine un dopler pentru operație la Șold cât costa și cât de repede se poate face .

 2. Micu Silvia
  Răspunde

  Cat costa o operatie cu laserul la ochi(astigmatism cu miopie).Cum pot lua legatura cu drMoraru pt.operatie.Tel.0735840130

Postează un comentariu