Cartea ”Înapoi în prezent” a lui Adrian C. Băjenaru va fi lansată de Dragobete

“Unul dintre subiectele pe care le-am expus în cartea ‘Înapoi în prezent’ este și fenomenul de Sincronicitate. Ce-i drept, am pus multă iubire în scrierea acestei cărți și Universul mi-a răspuns întocmai. Cosmosul Mare îl iubește pe cel Mic, așa că a așezat lucrurile în așa fel încât lansarea cărții să fie chiar pe 24 Februarie, într-o zi a iubirii mioritice, de Dragobete la Librăria ‘M. Eminescu’ între 10.00-14.00”, spune autorul cărţii Adrian C. Băjenaru.

Cărțile pot fi achiziționate de la casieria librăriei iar locurile sunt limitate.

În program își vor exprima opinia câțiva speakeri și prieteni ai autorului și vom discuta despre importanta existenței în ”aici și acum”.

Întrucât cartea cuprinde noțiuni din psihologie, spiritualitate, religie, filosofie și chiar fizică cuantică, lucrarea ”Înapoi în prezent” bătătorește niște tărâmuri noi, neexplorate încă, analizează postura de ”a fi” în varii contexte și unghiurii de percepție.

Sunteți așteptați și voi să fiți părtași într-o zi specială la o lansare specială, atipică, unde vom descoperi că iubirea nu poate exista decât aici și acum.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu