August ne aduce TERAPIA CU POVEȘTI si TERAPIA FLORALĂ BACH la Centrul Holistic Soma

La Centrul Holistic Soma, luna august vine cu un nou start al modulelor Atelierului de creativitate ”Povestea mea”. La sfârșitul acestui atelier copiii vor avea mai multă stimă de sine și încredere în ei, pentru că imaginația lor se va canaliza spre rezolvarea propriilor probleme sau temeri. Ei își vor crea proprii eroi, care vor trece prin încercări care vor culmina cu reușite și lecții învățate cu succes.

Esența fricii și nesiguranței copiilor rămane aceeași în mare parte dar, deși apar noi provocări pe noi teme, acum avem însă mai multe instrumente, mai multă cunoaștere și mai multă implicare din partea adulților, pentru rezolvarea problemelor lor.

Poveștile conțin tehnici de Programare Neuro Lingvistică, utile pentru depășirea unor blocaje mentale, contribuind la dezvoltarea armonioasă și echilibrată între mental și emoțional, propunând modele și soluții la provocările vieții contemporane.

Factorii negativi care îi pot influența pe copii în dezvoltarea lor pot proveni de la persoanele cu care intră în contact sau petrec mai mult timp, fie ei adulți sau copii. Copiii învață prin imitație.

Lipsa stabilirii unor limite sănătoase, neimplicarea în activitățile sociale sau familiale, petrecerea unui timp îndelungat în fața ecranelor ( televizor, tableta, telefon, monitor), lipsa unor exerciții care să le dezvolte echilibrat ambele emisfere cerebrale sau abilități, critica excesivă, lipsa de empatie, pot afecta în timp dezvoltarea armonioasă a copilului.

O alta recomandare prin care iti poti ajuta familia si copilul sunt Remediile florale Bach, ce pot fi folosite fie ca o terapie de sine statatoare, fie ca terapie complementara, venind in sprijinul psihoterapiei. Se pot folosi la orice varsta, pentru a elimina blocajele psihoemotionale intr-un mod bland, natural si eficient, prin administraea lor sub foma de picaturi.

Pentru a crește copii echilibrați intelectual și emoțional, părinții de azi ar trebui să afle mai multe despre stadiile de dezvoltare ale copilului, despre gestionarea emoțiilor, despre cum pot greși în relațiile cu copiii lor, ce îi face să fie în contact real cu copiii lor.

Să fii părinte nu este ușor și oricât de convinși am fi că tot ceea ce facem este perfect, este imposibil să nu mai greșim din când în când. Să fim deci atenți la noi ca părinți, și la ei, copiii, în egală măsură.

Daca doresti o consultatie de terapie florala Bach, pentru tine sau unul din membrii familiei tale (adult sau copil), ori doresti ca cel mic sa participe la Atelierele „Povestea mea”, ne poti contacta la Centrul Holistic Somaunde te asteapta si alte metode integrative de scanare si tratament pentru trup, minte si suflet.August ne aduce TERAPIA CU POVEȘTI si TERAPIA FLORALĂ BACH la Centrul Holistic Soma

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu