“Ape curate asumate” – sfarsit de ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti

“Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, continua calatoria, fizica si virtuala, in care descoperi frumusetea si unicitatea apelor din Romania, dar si modul in care poti participa la ecologizarea acestora.

In ultima zi a lunii ianuarie ne-am intalnit mai aproape de inima capitalei, in Parcul National din Bucuresti, cunoscut si sub pseudonimul “Riviera”, pentru a veni in sprijinul apelor si a pastrarii curateniei lor.

Desi vreme rece afara, oamenii prezenti in parc duminica, 31 ianuarie 2021, au dorit sa sprijine proiectul “Ape curate asumate” si au dat o mana de ajutor pentru curatarea zonei de PET-uri, doze si hartii aruncate pe malul lacului Riviera.

Multa lume asociaza parcul cu fotbal, sporturi si mari concerte. Pe scurt, Parcul National inseamna Stadionul National, cel mai mare din Romania, fiindca aici au loc toate aceste evenimente. Totusi, putini sunt cei care cunosc partea cu lac si verdeata a Parcului National, Riviera, cea care gazduieste si Centrul Cultural Mihai Eminescu.

1

De pe malul lacului  poti privi cum apa  tasneste din fantani, sub a caror apa se balacesc rate salbatice, oferind o panorama relaxanta si romantica. Lacul poate fi traversat pe un pod amenajat care duce pe malul plin cu salacii si verdeata dinspre turnul de parasutism.

Cu toata aceasta frumusete, sunt inca vizitatori care uita sa foloseasca locurile special amenajate pentru deseuri, iar acestea ajung in apele lacului, contaminandu-i curatenia.

2

Trecatorii cu simt de raspundere ne-au sprijinit astazi si ne-au oferit ajutorul pentru curatarea deseurilor de pe malului lacului Riviera. Le-am oferit apa curata Aqua Carpatica, drept apreciere pentru gestul si exemplul lor.

3

Daca in plimbarile sau calatoriile tale prin tara, poposesti pe malul apelor, fie ele rauri sau lacuri, echipa Tot Ceea Ce Este te invita sa contribui si tu la mentinerea si refacerea curateniei lor.

Gestul tau de ecologizare ii va motiva si pe altii sa iti urmeze exemplul.

Efortul tau va fi recompensat cu o portie zdravana de apa oferita de Aqua Crapatica, sustinatorul proiectului „Ape curate asumate”.

Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre. Fa proiectul cunoscut in comunitate si in grupul tau de prieteni. Fa poze cu apele vizitate si curatate de tine si trimite-le la adresa contact@totceeaceeste.ro.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu