Apă cu impurităţi, în bidoane comercializate la Cora

Povestea apei  şi a pericolelor din ea îşi continuă cursul. Nu doar apa de la robinet s-a dovedit a nu fi potabilă, ci şi aceea îmbuteliată pe care o cumpărăm pentru siguranţa noastră şi a familiei. DoctorAS vă prezintă mai jos povestea Anei din Popeşti-Leordeni, care a avut o experienţă neplăcută cu apa cumpărată dintr-un supermarket din Bucureşti.

”Pentru că în apa furnizată prin reţeaua oraşului analizele de laborator au arătat că există o cantitate peste limita admisă de nitriţi şi nitraţi, de mai bine de un an de când ne-am mutat aici folosim pentru consum – inclusiv pentru gătit – apă îmbuteliată în bidoane mari. Cumpărăturile, deci şi apa, le facem la Cora Sun Plaza, iar în urmă cu o săptămână am avut o surpriză neplăcută. În bidonul de apă plată pluteau numeroase particule albicioase, pe care le-am observat abia atunci când am turnat lichidul într-o cană cu interiorul de culoare închisă. Bidonul a fost sigilat, iar conţinutul era în termen de garanţie.

Mai mult pentru că m-am speriat am mers la Cora pentru a semnala neregula.Acolo mi s-a spus că vina nu le aparţine lor ca distribuitori, ci firmei care a îmbuteliat produsul – SC Calipso SRL. Încercând să iau legătura cu firma producătoare, am constatat că adresa web menţionată pe ambalaj nu există.

Apa despre care vă vorbesc este ambalată la bidon de 10l, iar pe etichetă scrie ”Apă de izvor plată”, un produs al SC Calipso SA, SURSA: Foraj de mare adâncime Voluntari, Ilfov”.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu