Alexandrion Group sustine cea de a XXIV-a editie a Cupei Rig La crap

Alexandrion Group sustinea cea de a XXIV-a editie a Cupei Rig La Crap, competitie care se va desfasura in perioada 22-26 August, pe lacul Corbu din Constanța.

Lacul Corbu a găzduit o sumedenie de competiții de pescuit recreativ și sportiv. Însă, cea mai importantă a fost cea din 2012, când a găzduit Campionatul Mondial la Crap, desfășurat pentru prima dată în România. Atunci, echipa României a reușit să învingă nume mari ale pescuitului mondial, deveninnd, în premieră, campioană mondială atât pe națiuni, cât și la individual. Colaborarea cu cei de la Alexandrion Group este déjà de traditie, este al-IV-lea an consecutiv in care aceasta companie sustine Cupa Rig la Crap, desfasurata pe lacul Corbu.

“Pescuitul, pe lângă că este o disciplină sportivă importantă, are și rol de relaxare sau de petrecere a timpului liber pentru români. De aceea cei de la Alexandrion Group, pe lângă sprijinirea sporturilor importante, au ales să fie alături de această disciplină, care e practicată de numeroși români. Ca să îi ajute să depene mai plăcut poveștile pescărești și să aibă cât mai des firul întins. Apoi, nu trebuie omis faptul că se discută ca pescuitul să devină sport olimpic“, au declarat organizatorii.

Record de participanti la Corbu!

In acest an taxa de inscriere este de 2500 ron pentru fiecare echipa, in comparatie cu anul trecut cand taxa a fost de 1000 euro. Echipa este formata intre 2 si 4 membrii. Anul trecut s-au inregistrat 45 echipe, fata de anul acesta cand s-au inregistrat 60 echipe inscrise la startul acestei intreceri. Valoarea totala a premiilor este de 20.000 euro.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul dedicat acestei competitii. Detalii aici: http://www.crapimari.ro/Prezentare_crapimari-1-902.html

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu