Alexandrion Group participă la BRIFT Bartender Romania International Fair & Tale 16-17 Octombrie

Alexandrion Group va fi prezent la Bartender Romania International Fair & Tale (BRIFT), Editia I, pe 16 și 17 octombrie, cel mai mare Cocktail Festival și Convenție de bar din Romania, organizat de agenția de barmani profesioniști, Exquisite Bar Solutions. Grupul anunță o prezență complexă și extinsă, atât în zona expozițională, cât și în zona interactivă de bartending, socializing și networking. În plus pe 16 octombrie, la ora 16:45, cea mai mare companie românească specializată în producția de băuturi spirtoase, anunță lansarea celei mai noi creații, o inovație în piața de distillate în cadrul aceluiași eveniment.

BRIFT furnizează un forum unic pentru barmani, barista, manageri, proprietari de locații, importatori și distribuitori de băuturi alcoolice, dar și o ocazie specială pentru consumatori și connoisseurs de băuturi mixate și cocktail-uri, de a afla care sunt ultimele tendințe în domeniu. Târgul aflat la prima ediție se va desfășura pe o perioadă de 2 zile, 16 și 17 Octombrie 2018, în București, la Palatul Bragadiru, pe Calea Rahovei 147-153, sector 5 (în spatele Academiei Române).

Alexandrion Group va fi prezent în cadrul BRIFT cu soluții integrate pentru HORECA, cu portofoliul corporate în zona Bar & Industry Fair, Cafe Richard, baruri dedicate SABER Elyzia și Brancamenta – unde cei interesați vor putea obține informații direct de la ambasadorul de brand prezent în zona Cocktail City. Marea surpriză pe care grupul o anunță în cadrul BRIFT este lansarea unei noi băuturi, o inovație în piața distilatelor, lansare ce va marca introducerea unei noi categorii, total necunoscută local.

 

Alexandrion Group vă așteaptă la BRIFT, 16 – 17 Octombrie

10:30 – Start BRIFT Expo

11:00 – Deschidere zona seminare / The Prodigy Room 11:00 – Deschidere zona Cocktail City

18:00 – Inchidere BRIFT Expo

22:00 – Inchidere Zona Cocktail City

22:00 – Bar Hopping

 

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi alcoolice din România. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate.

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu