Află povestea de succes a unui specialist în marketingul online!

(de Ioana Diaconescu)

Dacă ai scăpat de programul clasic de la birou și ți-ai înființat propria afacere, Business Talks vine în ajutor tău și îți prezintă un expert în materie de marketing online.

Sorin Vîlcea este fondatorul companiei ClickBrainiacs, o companie pe care a înființat-o în urmă cu doi. Tânărul antreprenor a făcut cunoștință cu fenomenul încă de când avea 17 ani.

“În zilele noastre tot mai mulți oameni își petrec timpul în mediul online. Din punctul meu de vedere o carieră în marketingul online îți oferă foarte multe posibilități de avansare. Conform ultimului studiu efectuat de Linkedin funcția de specialist marketing ocupă poziția a doua în clasamentul celor mai căutate locuri de muncă. Marketingul este esențial pentru orice industrie, fie că vorbim despre una publică sau despre una privată. Știm cu toții că succesul unei companii este determinat de calitatea marketingului, iar noi cei de la Click Brainiacs vrem să fim cei care stabilim succesul clienților noștri”, și-a început povestea tânărul antreprenor.

Specialistul în materie de marketing online declară că “orice business din mediul online care este la început de drum trebuie să înceapă cu optimizare SEO și Google Adwords. Este o competiție atât de mare, încât dacă nu îți optimizezi site-ul este foarte dificil să obți rezultate, conversii”, a mai spus Sorin Vîlcea.

Marketingul online a ajuns să fie un must have al tuturor business-urilor aflate la început de drum. Și nu spunem noi asta, ci chiar expertul în acest domeniu de la ClickBrainiacs: “A ajuns să fie un must have dacă vrei să ai succes în afaceri”.

Urmărește interviul integral cu fondatorul ClickBrainiacs, Sorin Vîlcea pentru a afla toată povestea de afacere a tânărului antreprenor!

 

 

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu