Ziua Mondiala a Apei. Valorizează apa cu elevii Şcolii Petre Ghelmez din Bucuresti

#apecurateasumate, eveniment sustinut de Aqua Carpatica

Data de 22 martie 2021 marcheaza, la nivel global, Ziua Mondiala a Apei.

Ca element constitutiv al vieții, apei ii este dedicată o zi in care ne concentrăram atenția asupra problemelor legate de apă, pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină.

Echipa Tot Ceea Ce Este a organizat, in cadrul proiectului  #apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, evenimentul „Valorizează apa” impreuna cu  elevii  clasei a IV-a B, din cadrul Scolii Gimnaziale Petre Ghelmezsectorul 2, Bucuresti.

1A (1)

Activitatile s-au concentrat asupra apei si a proprietatilor ei mai putin „vazute” – memoria apei, proprietatea acesteia de a se incarca si a transporta emotiile si gandurile purtatorului, caci suntem facuti, in proportie de peste 70%, din apa.

Copiii au colorat, in varianta prorie, imaginea cu structura cristalina a mandalei apei, intelegand mai bine valoarea acestui element esential pentru viata. Fiecare si-a pus apele interioare – emotiile si gandurile pozitive –  in mandala desenata. Aceste ape interioare ne insotesc si ne modeleaza zi de zi, punandu-si amprenta asupra vietii noastre, intr-un mod mai putin constient.

2A (1)

Elevii clasei a IV-a B s-au deschis mai mult inspre aprecierea valorii apei, iar apa oferita de Aqua Carpatica i-a insotit in acest demers, pentru a sărbători împreuna Ziua Mondială a Apei.

Poti sa te inspiri si sa participi si tu la VALORIZAREA APEI, prin actiuni facute impreuna cu prietenii sau cu oamenii din comunitatea ta

Asuma-ti o mica parte de contributie, pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu