„Ape curate asumate” – echilibrul polarităților, solstiţiu şi pacea yoga

Ape curate asumate”, proiect susținut de Aqua Crapatica, ne-a împrietenit și mai mult cu apa, cea care ne formează corpul și emoțiile.  Și, pentru că vrem să contribuim cu toții la păstrarea curațeniei ei, ne-am dat întâlnire zilele acestea cu pasionații de yoga, pentru a celebra atât Ziua Internațională Yoga, cât și cea mai lungă zi a anului – Solstițiul de vară.

444

Unii au preferat spațiul interior alții, iarba verde din parc. Fiecare participant a dorit să facă ceva, în mod conștient, pentru a spori echilibrul dualităţii interioare Yin şi Yang. Am descoperit împreună potențialul nebănuit al apei, ca suport al vindecării și al fertilităţii aduse de echilibrul polarităților apei interioare, dar și de o hidratare corectă.

5555

De data aceasta am fost în sectorul 2, Bucuresti, pe Bd. Basarabia nr. 37-39, la  Alexandreea Club Fitness & Spa și în zona parcului.

1...

 

Ziua Internațională Yoga nu este aleasă la întâmplare deoarece, în ziua de 21 iunie, soarele începe să se deplaseze de la nord spre sud față de Pământ, iar din perspectiva filosofiei yoga, această dată semnifică perioada transformărilor, fiind ideală pentru schimbări.

111212

Prin exercitii si asane, prin respiratie si introspectie, dar si prin miscare in aer liber, ne-am reconectat la pacea interioara si ne-am curatat gandurile si emotiile – apele interioare.  Am adus in unitate mintea și corpul, caci yoga nu înseamnă doar exercițiu fizic, ci și o modalitate prin care descoperi sentimentul de unitate cu sinele, lumea și natura.

6666

Asumă-ți și tu o mică parte de contribuție pentru a păstra apele interioare cât mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu