24 aprilie, #apecurateasumate de Ziua Internationala a Apei

Am continuat astazi intalnirile cu copiii in cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica.    Am profitat de acest sfarsit de saptamana si am folosit ziua de astazi, de Sfantul Gheorghe, ca sa ne curatam fricile, acei  „balauri” care ne mai tulbura uneori apele interioare.

Astfel vom fi mai pregatiti pentru ziua de maine, 24 aprilie, de Ziua Internationala a Apei.

 1

Cum am curatat fricile? In cadrul „Atelierului de dezvoltare a inteligentei emotionale”.

2

Participantii prezenti, atat copii, cat si voluntarii adulti, au folosit instrumente precum desenul, vizualizarea ghidata prin meditatie si cartile psihologice Cope, sub ghidarea doamnei Ileana Vladut, terapeut holistic.

3

Ca de obicei, nu a lipsit apa Aqua Carpatica si informatiile despre ape curate!

4

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Apa este una din substanțele cele mai răspândite pe planeta Pământ, formând unul din învelișurile acesteia, hidrosfera.

Pe Pământ, apa există în multe forme, în cele mai variate locuri. Sub formă de apă sărată există în oceane și mări. Sub formă de apă dulce în stare solidă, apa se găsește în calotele polare, ghețari, aisberguri, zăpadă, dar și ca precipitații solide, sau ninsoare. Sub formă de apă dulce lichidă, apa se găsește în ape curgătoare, stătătoare, precipitații lichide, ploi, și ape freatice sau subterane. În atmosferă, apa se găsește sub formă gazoasă alcătuind norii sau fin difuzată în aer determinând umiditatea acestuia. Considerând întreaga planetă, apa se găsește continuu în mișcare și transformare, evaporarea și condensarea, respectiv solidificarea și topirea alternând mereu. Această perpetuă mișcare a apei se numește ciclul apei și constituie obiectul de studiu al meteorologiei și al hidrologiei.

5

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu