Potential maxim in 2018 pentru reducerea greutatii corporale. Doar sase zile norocoase

Cunoastem cu totii deja puterea momentului bine ales, atunci cand ne aliniem cu ritmurile Universului la momentul potrivit, in locul potrivit si pentru scopul potrivit.

Traditia orientala, mai precis sistemul I Ching, ne arata ca in perioada 23-28 august din fiecare an energiile universale ne sustin pentru a ne mari frecventa corpului si a ne putea optimiza din punct de vedere al FORMEI, dar si al GREUTATII CORPORALE. Asadar, pe langa propria motivatie  de a ne schimba, avem acum si sustinerea naturii pentru a invinge KILOGRAMELE IN PLUS acumulate, dar  si solutii concrete.

Genetica umana contine un numar relativ mic de leitmotive codate in AND-ul nostru, dupa care ne deplasam si care sunt relativ usor de recunoscut.
Mitul razboinicului este unul dintre cele mai cuoscute si este cel care raspunde de mentinerea violentei in lume. Noi oamenii purtam aceasta frica ancestrala de a nu fi prinsi in capcana in AND-ul nostru. Prin limbaj, pur si simplu folosim instinctiv tonul si cuvantul potrivit care sa-l provoace pe celallalt in relatii si sa-l calce pe nervi, producandu-i furie.
Numai atitudinea pe care o ai te poate salva ca sa nu reactionezi.
Odata ce ai reactionat, inseamna ca ai fost deja prins in capana si de fapt joci jocul victimei si abuzatorului. Un joc vechi de cand e lumea, in care fiecare joaca pe rand ambele roluri.

In aceste cazuri iti manifesti zbuciumul si efortul de a te elibera, directionandu-le catre cealalta persoana. Reactia vine din faptul ca luam lucrurile personal, considerand ca existam ca indivizi, in loc sa intelegem ca suntem tipare cuantice intr-o retea de energie aflata intr-o continua schimbare.
De fiecare data cand provocam sau suntem provcati intr-un mod emotional si violent, propagam campul global al violentei in lume.
Astfel ne tinem energia vitala captiva  adanc in interiorul corpului. Nu mai putem sa respiram profund si complet si ne  consumam energia, ne reducem capacitatile si ne simtim obositi.

Atunci cand ai impresia ca esti prins in capcana si esti o victima, singura solutie este de fapt sa iti schimbi atiudinea si asta se va reflecta apoi si la exterior.

Daca vrei sa descoperi metode, tehnici si solutii care sa te ajute sa-ti regasesti ECHILIBRUL EMOTIONAL, MENTAL SI FIZIC, poti apela la terapiile alternative si complementare (terapie florala Bach, vindecare reconectiva, hipnoterapie) oferite de Perfect Lotus .

Un alt aspect al provocarii prin violenta (emotionala sau fizica) este faptul ca ne influenteaza forma corpului. Da, ati citit bine! Asta se intampla datorita faptului ca frecventele joase ale violentei raspund si de METABOLIZAREA HRANEI  pe care o mancam.

La o frecventa joasa nu metabolizam hrana in mod corespunzator si ne simtim mai flamanzi decat suntem in realitate. De fapt sufletul este cel flamand de creativitate, de a-si exprima frumusetea interioara. Neputand-o manifesta, apar tiparele de alimentatie nesanatoase, fie sub forma OBEZITATII, fie sub forma MALNUTRITIEI.

Solutia este sa ne trezim, sa ne dezghetam forta vitala si sa dam drumul in lume propriei noastre creativitati originale. Atunci cand facem ceea ce ne place cu adevarat, ne revine dinamismul natural sub forma creativitatii.

Daca intampini dificultati in acest proces sau ai nevoie de sustinere pentru problemele de GREUTATE CORPORALA, poti apela la programul de slabire prin hipnoterapie si la metoda inelului gastric virtual, ce te ajuta sa elimini tiparele mentale negative pe care le manifesti vis-à-vis de alimentatie sau de alte dependente (fumat, alcool etc).

Profita de sustinere din toate directiile  pentru a-ti atinge si a-ti mentine forma, greutatea si dimensiunile optime pentru corpul tau.

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu