Clinica ON

ISTORIC

On Clinic Advanced Medical Institute este o rețea internațională de clinici cu peste 100 de filiale în numeroase țări din întreaga lume.
On Clinic a fost înființată în 1987 începându-și activitatea în Australia și Israel după care se extinde în Europa, Asia, Australia și America de Sud. 
On Clinic este considerată acum cea mai mare rețea de clinici private din lume, cu peste 1,700,000 de pacienți. Compania se bucură de o experiență internațională ca lider în numeroase domenii medicale unice.
În România rețeaua a apărut în urmă cu 13 ani și a ajuns în 2012 să numere 14 filiale în cele mai importante orașe din țară. Pentru a vedea listă acestora – dați click aici – http://www.clinicaon.ro/filiale_in_romania.html.

SERVICII

  1. Consultații, dar și tratarea disfuncțiilor sexuale (ex. erecția slabă)
  2. Tratarea impotenței
  3. Remedii împotriva ejacularării precoce

DOTĂRI

La Clinica On tratează numai medici specialiști în acest domeniu (disfuncții sexuale) care dețin poziții importante în spitalele din România.
Tratamentul se bucură de o discreție deplină.

Deși site-ul nu este foarte bine pus la punct, există un număr de telefon unde se pot afla mai multe informații sau se pot face direct programări pentru cei care au o disfuncție sexuală.

TARIFE

Prețurile sunt stabilite în funcție de problema fiecărei persoane în parte. Pentru a afla cauza unor disfuncții de multe ori sunt indicate mai multe analize preliminare care se fac la recomandarea medicului.


Te rugăm să votezi


Rezultate vot: Niciun vot

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu