Centrul de analize medicale VITAL

  Centrul de analize medicale VITAL a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti. Acestea sunt cele doua valori care ne-au ghidat de-a lungul celor 10 ani de existenta si cele care promitem ca vor fundamenta si dezvoltarea noastra in viitor. Daca va intrebati de ce doar doua valori, raspunsul este simplu. Ele acopera toata paleta de principii de la care ar trebui sa porneasca, credem noi, orice act medical: competenta, pregatire profesionala, interdisciplinaritate, dotare la cele mai inalte standarde, o continua perfectionare, deschidere fata de nevoile pacientilor, rabdare, amabilitate si promptitudine.

Pornind de la o singura specialitate medicala,intr-un spatiu restrans, societatea noastra s-a dezvoltat treptat de-a lungul timpului prin infiintarea de noi departamente, prin achizitionarea de noi sedii si prin retehnologizare.

Astazi, putem face diagnoza complexa folosindu-ne de sectia noastra de paraclinice, de departamentul de imagistica si de explorari functionale complexe.

…Dar planurile noastre nu se opresc aici!…

Am ales sa le indeplinim prin pasi mici si siguri, pentru a ne asigura ca nu ne vom indeparta de valorile fondatoare.

IMG 20140703 142548
Va asteptam asadar intr-un loc in care sanatatea dumneavoastra e in maini sigure si in care nevoile dumneavoastra conteaza!

  •    Centrul de analize medicale VITAL este acreditat ISO 15189:2013.
  •    De asemenea, centrul de analize medicale VITAL se afla în relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, iar toti cei care doresc sa-si efectueze analizele medicale ni se pot adresa.
Adresa Bd. Nicolae Titulescu Nr 15
Telefon fix 0242333122

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu