Catena

ISTORIC

Înfiinţat în 1999, lanţul de farmacii Catena are în prezent peste 200 de unităţi deschise în toată ţara, dintre care 25 sunt în mediul rural. Este un brand cu capital 100% românesc, care aparţine Fildas Trading şi este  controlat de o doamnă, Anca Vlad, una dintre cele mai bogate femei din România. Cu peste 800 de angajaţi, dintre care 500 sunt farmacişti, Catena reprezintă Farmacia care te ajută, oferind sfaturi şi recomandări profesioniste pentru o gamă largă de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, cosmetice şi dermocosmetice, remedii homeopatice şi terapii naturiste. Ascensiunea lanţului Catena a avut loc în anii 2000-2008, iar în prezent, graţie unui marketing eficient, este unul dintre liderii de piaţă.

Plusuri:

  • Toate farmaciile Catena au contracte de colaborare cu casele de asigurări şi astfel eliberează  reţete  gratuite si compensate, inclusiv pentru antidiabetice şi produse oncologice.
  • Preţurile practicate sunt, de regulă, mai mici decât la competitori.
  • Cardul care oferă o reducere de 5% prin acumulare de puncte, puncte care pot fi folosite apoi pentru achiziţionarea de produse din orice farmacie Catena.
  • Cardul pentru studenţi, care oferă reduceri directe de până la 20%.
  • Cardul pentru pensionari, care oferă reduceri directe de până la 22%.

Să nu uităm că lanţul Catena beneficiază şi de una dintre cele mai populare reclame televizate.

Minusuri:

  • Preţuri uşor mai ridicate la produsele naturiste
  • Existenţa unor situaţii în care pacienţii s-au plans că au cumpărat produse expirate. Pe 15 martie, lanţul a fost amendat, după ce în mai multe farmacii din mediul rural, dar şi din cel urban, au fost descoperite la vânzare mai multe tipuri de suplimente alimentare ieşite din garanţie.

Adresele si programul farmaciilor Catena din Bucureşti şi din ţară, AICI.


Te rugăm să votezi


Rezultate vot: Niciun vot

 

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu