Adina Moraru

PSIHOLOG, PSIHOTERAPEUT, PSIHOLOG CLINICIAN ȘI EDUCAȚIONAL

Psiholog cu multiple specializări în domeniul clinic şi educațional, Adina Moraru este absolventă a Facultăţii de Psihologie-Sociologie și Științe Politice precum și a Facultatii de Psihologie și Științe ale Educației din 2007. A urmat cursul de psihoterapeut în hipnoză ericsoniană în cadrul ARHTE și pe cel de introducere în psiho-oncologie în cadrul Patronatului de Medicină Integrativă.

Începând din anul 2005 și până în prezent a urmat mai multe cursuri naționale și internaționale de dezvoltare şi formare profesională în cadrul asociaţiilor, institutelor, facultăților şi colegiilor din România, precum: curs de dezvoltare personala Art-Therapy, cursuri și workshop-uri de dezvoltare profesională recunoscute de către Federația Română de Psihoterapie (“Psihoterapie pentru persoane cu dizabilități”), Programare Neuro-lingvistică.

Ca și experiență profesională, a lucrat ca pedagog în cadrul Fundației Mary Poppins în perioada 2009 – 2010, iar actualmente este psiholog – psihoterapeut și expert relații publice și comunicare în cadrul proiectului “Rețea multiregională pentru terapie integrativă, consiliere și reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer”.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, psihologul Adina Moraru colaborează cu întreaga echipă medicală pentru o oferi pacienților cel mai potrivit tratament în domeniu. În acest sens întocmește screeninguri psihologice, elaborează psihodiagnoze, oferă consultanță, planuri de consiliere, suport și psihoterapie atât pacienților, cât și rudelor aparținătoare ori persoanelor apropiate, dar și a personalului medical al clinicii.

De asemenea organizează săptămânal grupuri de suport și psihoterapie pentru pacienți dar și rudele acestora, oferind servicii medicale de psihologie personalizate și adaptate pentru fiecare persoană în parte.

 


Te rugăm să votezi


Rezultate vot: 0.5/5 (1)

Distribuie articolul

BestKids.ro

Comenteză pe Facebook

Postează un comentariu